MENÜ

Feghouli sorunsalı!

Abone Ol Google News

Fatih Terim mevcut kadro içindeki en ideal ve kimsenin itiraz etmeyeceği bir 11'le sahaya çıktı. Morutan'ın golüne kadar bal yapmayan arı modunda gitti maç. Planlarda hep bir eksiklik vardı. Son noktayı koyacak, kilit pası atacak, düğümü çözecek an bir türlü gelmedi. Morutan'ın golü takımın soyunma odasına mutlu gitmesini sağladı. Bu gole bir parantez açmazsak ayıp etmiş oluruz. Yıldız futbolcular böyle anlarda hep sahneye çıkar. Morutan, "Hagi vari" golüyle ayakta alkışlanacak bir an izletti herkese.

Haberin Devamı

Feghouli sorunsalı!

Barış Alper ilk yarı elinden geleni yaptı ancak katı Antep savunmasını fiziksel güçle geçmek imkansızdı. İkinci yarı Feghouli fizikten ziyade aklıyla maça ağırlığını koydu. 1-0 önde olmanın avantajını da göz önünde bulundurmak gerek. Konuk ekip savunmada daha fazla açık verdiği sırada Feghouli yaratıcılığını konuşturdu. Ancak geçen sezondan bu yana bu performansı bir türlü istikrara dönüştüremedi. Fatih Terim'in kolay vazgeçilenlerinden oldu. Galatasaray'da devam etmek istiyorsa mutlaka üstüne koyması gerekir. Sahadaki olumlu görüntüsü ona yeni sözleşmenin kapılarını dahi açabilir...

Haberin Devamı

Özetle

1- Berkan bu takımda tek başına 6 numara oynayabileceğini fazlasıyla gösterdi. (Not 12 KM koştu - 101 kez topla buluştu)

2- Halil oyunda olduğu süre boyunca Galatasaray hep tehlikeli oldu.

3- Marcao tartışmasız maçın en iyisiydi. Son dönemde bu kadar iyi stoper performansı nadir hatırlıyorum.

4- Bu takımın orta saha ve kenardan ziyade Aanholt'u zorlayacak bir sol beke ihtiyacı var.

5- NEF Stadı'na gelen 17-18 bin taraftar oynanan oyundan memnun muydu? Bence hayır. Galatasaray kötü oynamadı ama iyi de oynadı diyemeyiz. Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi iki önemli rakibin kaybettiği haftada üç puan ilaç gibi oldu.

Bartuğ meselesi!

18 yaşındaki oyuncunun sözleşme problemini ilk kez ben gündeme getirmiştim. Dün tam basın toplantısı biterken meslektaşımız Sinan Yılmaz Fatih hocaya sordu. Fatih Hoca da tane tane anlattı. Bartuğ'a şans verebileceğinin mesajını verdi. Bizim anladığımız Bartuğ ve ailesiyle görüşmeler devam ediyor. Ancak oyuncunun da bazı istekleri var. 1 Ocak'tan sonra istediği takıma imza atabilecek. Umarız ikinci Mustafa Kapı vakası yaşanmaz.

YORUM YAZ