MENÜ

Duran top başa bela oldu

Abone Ol Google News

Galatasaray ilk 15 dakikada korner dahil üç duran top kullandı. Her pozisyonda farklı bir organizasyon denendi. Muhtemelen milli takım arasında duran top problemi üzerinde durulmuş ancak çalışılan pozisyonların hiç birini saha içerisinde uygulamayadılar. Maçın başında Morutan'ın pasında Kerem harika bir golle takımı 1-0 öne geçirdi. İkinci golü ararken başarısız sonuçlanan duran top organizasyonunda Fenerbahçe Mesut Özille cezayı kesti. Duran toplar başa bela olmaya devam ediyor. Hem gol bulamıyorsunuz, hem de kaptırdığınız topla gol yiyorsunuz.

Haberin Devamı

Halil - Mostafa başlasa böyle olur muydu?

A Milli Takım'da Burak Yılmaz'la birlikte oynayan Halil'in performansını kısa süre önce hep beraber izledik. Terim'in Halil'i tek başına başlatması hataydı. Mostafa'nın olmayışı Halil'in kendi özelliklerini yansıtmasını da zorlaştırdı. Ayrıca savunma yönü eksik olan Morutan ve Feghouli'nin aynı sahada olması takımı fizik olarak da zorluyor.

Beceriksizlik Berke'yi yıldız yaptı!

İki takımda üst düzey futbol oynamadı ancak atamayana atarlar kuralı işledi. İlk yarıda Kerem'in pasında Feghouli, ikinci yarıda Berkan'ın alda at dercesine adrese teslim gönderdiği ve Diagne'nin Berke'ye nişanladığı top. Bu pozisyonları böyle maçlarda atamıyorsanız sıkıntı yaşarsınız.

Haberin Devamı

Crespo'nun yoktan var ettiği gol ise Pereira'yı ipten aldı. Galatasaray bu sezon Avrupa'da iyi ancak kaybedilen 3 puanla ligde Fenerbahçe'nin gerisine düştü. 3 puanlı sistemde kapanmayacak fark değil ancak bu takımın daha organize oynaması gerektiğini düşünüyorum.

Dikkat çekenler...

*Diagne'nin hareketi sonrası gol iptal ediliyorsa, Berkan'a yapılan hareket yüzde 100 penaltıydı.

*Galatasaray taraftarı yine dünyada çok konuşulacak bir koreografiye imza attı. Tebrik etmek lazım.

*Taylan'ın Morutan'ın yerine oyuna girmesini anlamadım. Anlayabilen varsa bana da anlatsın.

* Kariyerinde muhtemelen ilk kez sağ bek oynayan Ferdi Kadıoğlu Yedlin ve Aanholt'tan daha etkili oynadı. Fatih Terim'in oturup bunu düşünmesi lazım.

YORUM YAZ