MENÜ

Direnç noktası Taylan ve Berkan'dı!

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın Avrupa Ligi maçlarında direnç noktası Taylan ve Berkan'dı. Ligde bu takımın oyuncusu değil diye yerden yere vurulan ikilinin ayakları Avrupa'da yere daha sağlam basıyor. Pena'nın doğru pasları ve kanatların, beklere yardımıyla Taylan ve Berkan kusursuza yakın performans ortaya koydular.

Haberin Devamı

Yeni transfer Erick Pulgar'ı hazır bulmayan Torrent daha önce Fatih Terim'in yaptığı gibi bu ikiliyi bozmadan Barcelona karşısına çıktı. Güçlü Barcelona orta sahası karşısında 90 dakikaya yayılan fizik gücü ve performansları 0-0'lık sonuçta büyük paya sahip...

Xavi Galatasaray'ı Barcelona'nın rotasyonlu kadrosuyla yenebileceğini düşündü. Belki de bu kadar zorluk beklemiyordu ancak 11 futbolcu hatasıza yakın mücadele etti. Barcelona adeta duvara çarpıp durdu.

3-5 yiyecek diye sahaya çıkan Torrent'in öğrencileri iyi değil doğru oyunla uzun süre Barcelona'yı uyuttu. Kimse zaten Galatasaray'ın gümbür gümbür atak yapmasını beklemiyordu. Inaki Pena'nın ekstra kurtarışları da Galatasaray'ın avantajlı dönmesini sağladı.

Haberin Devamı

Kerem'e maşallah!

Pena, Marcao, Nelsson, Sacha Boey, Taylan ve Berkan beklentilerin üzerinde performans gösterdi ama Kerem Aktürkoğlu'na ayrı bir parantez açmakta fayda var. Bu sezon ilk kez bu kadar savunmaya yardıma gelmesine rağmen yakaladığı pozisyon kalitesini bir kez daha ortaya koydu. Galatasaray'ın gözbebeği Kerem Aktürkoğlu dünya yıldızı olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.

Uzun lafın kısası; Türk futbolunun can çekiştiği şu günlerde bir nebze olsun bizleri mutlu ettiğin için teşekkürler Galatasaray...

YORUM YAZ