MENÜ

Bu takım elbet iyi olacak ama camia o sabrı gösterebilecek mi?

Abone Ol Google News

Galatasaray'ın bu sezon Marsilya'yı 4-2 yendiği Avrupa maçı dışında rahat kazandığı bir mücadele hatırlamıyorum. Altay maçının rahat geçmesini beklerken hiç de öyle olmadı. Mustafa Denizli oyuncularını Galatasaray'ın zaafları üzerine yoğunlaştırmıştı. Özellikle sağ ve sol taraftan ilk yarı boyunca akın akın geldiler. Aanholt'un maçın en yüksek reyting değerini almasına bakmayın arkasında bıraktığı boşluklar otoban olur. Nitekim Altay'ın golü de o kanattan geldi.

Haberin Devamı

Oyuncu değişiklikleri yanlıştı!

Ligin en mütevazi kadrosu karşısında çift forvetle başlamak doğru karardı. Ancak 1-1 devam eden maçta 2 forvet neden çıktı anlamadım. Ki Halil Dervişoğlu sahanın en iyilerinden biriydi. Değişikliklerin zamanlaması da geç olmuştu. Diagne oyuna girdikten sonra en azından Halil'in de gol yolları için sahada kalması gerekiyordu.

Skandal karar!

Galatasaray buna rağmen sezonun 101. kornerinde golü bulmayı başardı ve öne geçti. Kolay gibi görünen ama zor geçen maçları çok iyi oynamasanız da kazanmak önemli. 2-1 sonrası 3 puan alacağınız maçta verilen skandal penaltı kararı Galatasaray'ı 2 puandan etti. Cüneyt Çakır'ın VAR'da beklerken bile iptal edeceğini düşündüğümüz bu pozisyonun bence açıklaması yok.

Haberin Devamı

Lig bitti artık Avrupa!

Son 6 maçında 12 puan kaybeden ve Trabzonspor'la arasındaki puan farkı 16'ya çıkan Galatasaray lige havlu attı diyebiliriz. Şimdi gözler perşembe oynanacak Lazio maçında. Cicaldau bu maçta da oynamayacak. Altay maçında da alternatifi olmadığı için takım bu kadar zorlandı. 11 transfer yapmışken ofansif bir orta saha almamanın ceremesini çekti Galatasaray... Umarız aynı sıkıntı Lazio maçında devam etmez!!!

Özetle;

*Yedlin bir var bir yok! Dün yine sahanın bence en kötülerinden biriydi. Neyse ki 12 Aralık'ta Sacha Boey hazır dönüyor ve takımla çalışmalara başlayacak!

*Berkan Kutlu Galatasaray kariyerindeki en iyi maçlarından birini çıkardı ancak talihsiz penaltı kararı ve kaybedilen puan sonrası çok konuşamadık.

*Şampiyonluğa oynayan takımın son 6 maçta 12 puan kaybetme lüksü yok. Kaybediyorsanız şampiyonluğu unutacaksınız.

*Galatasaray 101 korner golü sonrası nihayet golü attı. Ancak Aanholt dışında duran top kullanacak adamınız yoksa durup düşünmeniz gerekiyor.

*Bu takım elbet iyi olacak olmasına ama; bu camia bu taraftar o sabrı gösterebilecek mi?

YORUM YAZ