MENÜ

Şampiyonluk hayal...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Şampiyonluğa koşan Beşiktaş değil miydi ? Sadece Bobo’yla gol aramak mantığı Beşiktaş’ın hücumdaki gücünü pozisyon fazlalığını en aza indirgiyor. Hele ilk yarı, Trabzonspor mutlak iki gol pozisyonuna girdiğinde Rüştü olmasaydı ne olacaktı? İlk yarı Beşiktaş’ın gol yememeyi planlamış bir futbol yapısı vardı. Bu da Beşiktaş’ın oyunu Trabzonspor sahasına yıkmasına ve baskı kurmasına engel oluyordu. Sevgili Mustafa hocam, neden Serdar ve Nobre, Bobo’nun yanında oynayamaz.

İkinci yarıya gelince; Beşiktaş’ta kanatlardan oynama isteği doğru bir mantıktı. Ama hala Sayın Denizli, Bobo’nun yanına hiç kimseyi yaklaştırmıyordu. Beşiktaş dün akşam mağlup olmadıysa evvela Burak’a sonra da Ceyhun’a teşekkür etmeli. Burak’a da bir çift sözüm var. Bu genç yaşta Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor’da oynadın, ama hala bal yapamayan arı gibisin. Biraz Serkan’ı örnek al. Çalışkanlığını, hırsını ve driplinglerini. Eminim Hiddink de Serkan için not almıştır.

Beşiktaş’ın orta sahasında ileriye dripling yapan, Bobo’ya yardımcı olmaya çalışan, şut atan kimseyi göremedim. Tablo böyle olunca da bu durum skora etki ediyor. Bu maçta alınacak 3 puanın nedenini anlatmaya gerek yok herhalde. Sonuçta kazanması gereken maçta Beşiktaş 3 puanı alamayarak şampiyonluk yolunda büyük avantaj kaybetti.

YORUM YAZ