MENÜ

Bursa'da her şey yolunda

Abone Ol Google News

Bursaspor ile Kayserispor’un karşılaştığı, Anadolu derbisi olarak adlandırılan gecede gözler maçtaydı ancak kulaklar Fenerbahçe-Eskişehir maçından gelecek skora kilitlenmişti.

Haberin Devamı

Maçın ilk dakikalarından itibaren Kayserispor’un mücadelesi ve hucum oyunu bu maçın Bursaspor açısından zor olacağını düşündürürken, klasik Bursaspor golü, zoru bozdu. Hiç beklenmedik anda duran toptan yapılan ortaya iyi yükselen Turgay Bahadır’ın kafa golü, Kayserispor savunmasının hatası ile beraber, direncin bittiği ve maçın Bursaspor’a döndüğü andı.

Bu golden sonra Kayserispor oyundan düştü. Ardından da penaltı olup olmadığı tartışılan golle, seyretmeye alıştığımız Kayserispor takımı, yerini sıradan bir takım görüntüsüne bıraktı. Cangele ve Makukula’nın yardımlaşmak yerine, Süper Lig’deki gol sayılarını artırmaya yönelik bireysel hareketleri de Bursaspor galibiyetinin erken oluşması adına en buyuk etkenlerden biriydi.

Bursaspor; seyircisi, teknik ekip ve tüm oyuncuları ile şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu Kayserispor gibi ligin en etkili takımı karşısında aldığı haklı galibiyetle bir kez daha kanıtladı.

Haberin Devamı

Ertuğrul Sağlam’ın en etkili silahı Sercan’ı taktik açıdan yanında tutarak futbolun birey değil takım oyunu olduğunun en güzel örneğini, bu zor karşılaşmada taktik olarak kullanması da çarpıcıydı.

Sonuç olarak son yüz metre koşulurken, Fenerbahçe mi, Bursaspor mu şampiyon olacak? Hâlâ bilen yok.

YORUM YAZ