MENÜ

Bazen inat kazanır

Abone Ol Google News

Başakşehir sezona istediği gibi başlamamış olsa da Okan Buruk ile yepyeni bir oyun inşa ediyor. Oyunun büyük bölümünde Trabzonspor’dan daha iyi bir saha içi organizasyonuna sahipti. İrfan Can ve Visca’nın bu üstünlükteki rolleri çok belirgindi. İrfan Can, Türkiye’deki son sezonunu izletiyor hepimize. Müthiş bir gelişime imza atıyor, gideceği ligi iyi seçmesi gerek. Tam bir La Liga oyuncusu ama oyundaki gelişimine saha içi iletişiminde de ulaşabilmeli. Sosa 30. dakikadan sonra Trabzonspor’u sırtında taşıdı. Takımının her pozitif aksiyonunun altında imzası var. Hücumda top kaybedip tüm takım geri koşarken Sosa’nın Visca’yı kovalayıp 70. metrede topu kazanması çok değerliydi. Trabzonspor şampiyonluk yarışı veriyor ama kadrosu rakiplerinden hayli geride. Başakşehir’de oyuna Robinho, Arda, Mehmet Topal girerken, Ünal hoca Yusuf Sarı, Avdijaj ve genç Ahmet’i oyuna sokabildi. Ama böylesi bir ortamda inatla, dirençle de puan kazanabiliyor Trabzonspor. Sanki bu durum, Parmak ile Ömür dönene kadar süreceğe benziyor.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

Mücadele, inat, futbol odaklı antrenör ve futbolcular, az faul, bol pozisyon ile derbilerden daha kaliteli bir maç izlemedik mi sizce de?

Maçın starı

Jose Sosa’nın Trabzonspor performansı tam bir ustalık dönemi eseri. Takımının her aksiyonunda imzası var.

Maçın olayı

Elbette 90+6’da Sörloth’un skoru dengeleyen kafa golüydü.

Kısa mesaj

Başakşehir ve Trabzonspor’un ilk yarıda sadece 6 faul yapmaları ne kadar futbol odaklı olduklarının göstergesiydi. Süper Lig faul ortalamasının 30’lara dayandığı bir sezonda maçı 20 faulle bitirmek de dikkat çekici

YORUM YAZ