MENÜ

Zirve aşkına

Abone Ol Google News

Trabzonspor için artık her maç bir final niteliği taşıyor. Her karşılaşma bir derbi her 90 dakikada alınacak puanlar hesaplanıyor. Artık telafinin olmadığı 2. yarıya iyi başlamak her takım gibi Bordo-Mavililer için de çok kıymetli. Ve böyle bir sürece kendi evinde, inanmış taraftarının önünde başlamak elbette Fırtına için ciddi avantaj. Trabzonspor’un Kasımpaşa karşısında elbette bazı dezavantajları var ama avantajlarının çok daha fazla olduğu da bir gerçek.

Haberin Devamı

Sahaya da yansımalı

Öncelikle Trabzonspor Türkiye Kupası’nda yüksek motivasyonla sahaya çıkıp ilk maçta önemli bir fırsat yakaladı. İkinci yarı öncesinde Fırtına’nın durumunu en net göreceğimiz karşılaşma buydu. Sosa’nın ve arkadaşlarının iyi bir hazırlık dönemi geçirdiği muhakkak. Halen eksikler yok mu, elbette var. Zaten öyle olmasa yönetim halen transfer arayışı içinde olmazdı. Bu eksikler giderildikten, sakatlar tam olarak hazır halde takıma döndükten sonra Bordo- Mavililer, ligde favoriler arasında fark yaratabilir. Ancak şu an için hepsi kağıt üzerinde. Bunun yeşil zemine de yansıması şart. Ve asıl yarış da bugün Kasımpaşa önünde başlıyor.

Haberin Devamı

Bu istatistiğe dikkat

İlk yarıda en başarılı isimlerin başında kaleci Uğurcan geliyordu. Başarılı performansa rağmen ikinci yarıda Uğurcan’ın bazı maçları kurtarması lazım. Lakin Karadeniz ekibi, ilk yarıda ilk 3 arasında en çok gol yiyen ekip durumunda.

Ön plana kim çıkar?

Trabzonspor hem Karaman döneminde hem de şimdi Çimşir sürecinde 1.5 teknik direktör ile oynama avantajına sahip. Kenarda hoca, sahada Sosa. Arjantinli, birçok maçta olduğu gibi yine Trabzon adına sahanın en flaş ismi olacak.

Kısa mesaj

İkinci yarıya iyi futbol ve görkemli bir skorla başlamak kadro rekabetini, özgüveni ve Hüseyin hocanın kredisini arttırır.

YORUM YAZ