MENÜ

Kalite ve karakter

Abone Ol Google News

Kalite ve Karakter. Sadece futbol oyunu için değil her iş kolunda ikisine de ihtiyaç olduğu muhakkak. Ancak bir kolu genelde eksik olabiliyor. Futbolda da öyle. Kaliteli ve de karakterli futbolcuyu bulmak gerçekten de hem başarı hem de şans işi. Bu noktada Trabzonspor'un hem başarılı hem de şanslı olduğunu söyleyebiliriz. Sosa gibi kaliteli bir oyuncunun ve kaptanın aynı zamanda dev bir karakter olarak karşımıza çıkması çok kıymetli. Sadece Sosa değil elbette Sörloth'tan Novak'a kadar yabancılardaki takımdaşlık ruhu, ailesine zaten kalpten bağlı yerlilerle birleşince ortaya çok kıymetli bir tablo çıkıyor.

Haberin Devamı

Yepyeni hayata uyanacağız

Bundan sonra yabancı meselesinde eskisine oranla her kulübün 2 kez karakter ve kalite analizi yapacağı kesin. Zaten bu lanet virüs geçtikten sonra yepyeni bir hayata uyanacağız dünya olarak. Sağlık yoksa milyar doların bile boş olduğunu sözde değil gerçek yaşamda gördük. Hayatın, bilimin, doğaya ve hayvana saygının anlamını şimdiden daha iyi kavradık bile. Eskiden yürümek sıradan bir eylemken şimdi en hareketsizlerimiz bile 20 kilometre durmadan yürür eminim.

Haberin Devamı

Kararı kendimiz verelim

Bu arada bazı Avrupa ligleri bize oranla farklı tarihler belirliyor lig için. Lakin biz kendi gerçeklerimiz ve bilim kurulu tavsiyelerine göre hareket etmeliyiz. Nispeten Avrupa'da virüsle mücadele konusunda iyi işler yapan, hekimleri büyük özveri ile emek harcayan bir memleketiz. Karar vericiler mutlaka en doğrusunu bizim gerçeklerimiz paralelinde verecektir.

YORUM YAZ