MENÜ

Yeniden başlasın

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un her açıdan çok ciddi bir geçiş sürecinde olduğu herkesin malumu. Bu süreçlerin de sportif tabloda genel bir istikrarsızlığa sebep olabileceğini öngörmek de elbette çok normal. Ancak sahadaki Ünal Karaman kadrosunun genel olarak yenildiği maçlarda bile müthiş kötü bir görüntü verdiğini söylemek haksızlık olur. İşin de burası kritik zaten; kaybederken bile gelecek adına umut vermek.

Haberin Devamı

Üstelik yine her açıdan Karaman’ın elindeki kadronun çok da kolay bir ekip olduğunu söyleyemeyiz. Yıldızlar, adı hergün transfer haberlerinde geçen gençler, yeni ve kredisi pek olmayan yeniler... Böyle bir kadroyla çalışmayı sanırım hiçbir teknik adam istemez.

Heyecanı kırmamak lazım

Bunlara rağmen Trabzonspor’un sorunlarını sahada unutan bir kimliğe bürünmesi kıymetli. Üstelik başkan Ahmet Ağaoğlu’nun ve teknik ekibin verdiği mesajların Trabzon’da doğru anlaşılması, kötü sonuçlara rağmen taraftarların maçlara koşup takımının yanında olması da bir başka pozitif işaret.

3 puana Trabzon yakın

Bugünkü Kasımpaşa mücadelesinde de tribün ilgisinin bu seviyelerde olacağına inanıyorum. Ve burada bu ilgiyi, şevki, heyecanı kırmamak adına Bordo-Mavili oyunculara büyük görev düşüyor.

Haberin Devamı

Kasımpaşa sezona yaptığı iyi başlangıcı bir kenara koysak bile iyi ve her takıma zorluk çıkarabilecek bir ekip. Ancak Yusuf Yazıcı’nın yokluğuna rağmen Trabzonspor ideal kadrosunu bulmuş gibi duruyor.

Rodallega’nın kanada çekilmesi, Burak’ın varlığı, Hosseini’nin savunmaya katacağı artılar, ev sahibini 3 puana yaklaştıran faktörler.

Ön plana kim çıkar?

Sahalara döndükten sonraki ilk maçında sezonun ilk golünü atan Burak Yılmaz, her zaman olduğu gibi bu gecenin de kader adamı olacaktır. Onun yapacaklarına katkı sağlaması beklenen, ancak beklentileri bir türlü karşılayamayan Sosa da bir başka belirleyici olur, negatif ya da pozitif anlamda.

Kısa mesaj

Mesajın kısası makbuldür; Trabzonspor’un Trabzon şehrinin heyecanını kırmaması için bu gece Kasımpaşa’yı yenmesi şart.

YORUM YAZ