MENÜ

Yapma başkan!

Abone Ol Google News

Başkan Ahmet Ağaoğlu daha çok kısa süre önce, “Yetkisiz kişilerle, bana gelmesinler. Direkt benimle muhatap olsunlar” demişti. Üzerine de şu ana kadar hiçbir resmi teklifin olmadığını söylemişti.

Haberin Devamı

Başkan, Türkiye’yi, Türk transfer piyasasını, dinamikleri çok iyi bilir. Her şeyi resmen konuşmak ancak mecbur kalındığında Kamuyu Aydınlatma Platformu (KAP) için geçerlidir. Onun dışında herkesle görüşülür, konuşulur. Bu Burak olayında ne ilk ne de son olacak. Türkiye’de de dünyada da hep böyle olacak.

Başkan’ın dünkü açıklamasını bir talihsiz olarak görüyorum. Orada söylediği “Fikret Orman beni aradı” cümlesi de eğer teklif gelmediyse Başkan yardımcısı tarafından Beşiktaş’a yapılan “Biz bu teklifle ilgilenmiyoruz” cümlesi de bu durumla çok çelişiyor.

Kimse kompleks yapmayacak

Başından beri söylüyorum; Başkan, Burak’la birkaç kez konuşsa en başında bu iş çözülürdü. Böyle durumlarda asla tek tarafı suçlayamazsınız. Ya Başkan yanlış yönlendiriliyor ve bilgilendiriliyor ya da ciddi ön yargılar var.

Çözülmeyecek bir iş değildi. Ve hala çözülmediği sürece Trabzonspor’da herkes bu konuyu sorar. Haklıdırlar da. Hiçbir şey için geç kalınmış değil. Ancak ‘Yöneticilik, bu işleri doğru yönetmeyi ve çözmeyi gerektirir. Eğer özne Trabzonspor ise kimse kompleks yapmayacak.’

Haberin Devamı
YORUM YAZ