MENÜ

Trabzonspor kötü örnek!

Abone Ol Google News

Bugün futbol ailesinin içinde kime sorarsanız sorun, yüzde doksanı, doğru yola giren, kulüp politikası geliştiren, doğru çözümler üreten takımın Trabzonspor olduğu fikrinde birleşir. Ancak bu noktaya çok kolay gelinmediğinin de altını çizmek lazım. Ta en başa dönersek Ahmet Ağaoğlu seçim propagandasında ne çok romantikti ne de çok uçuk. Yapacaklarına inanması biraz zordu, çünkü hep lafta kalmıştı. Fakat yönetimiyle beraber öyle sıkı arkasında durdu ki politikanın, hocasının, oyuncusunun, hatta taraftarının, bugünlerin meşalesini yaktı. Yönetim demişken şunu da söylemek isterim ki yandan böyle bir dönemde başkanlık yapmak ve bir yandan da 2-3 başkan adayı ile aynı yönetimde çalışmak da kolay iş değil.

Haberin Devamı

Şampiyon olamadı ama...

Şimdi duyuyorum, “Ne yani Trabzonspor şampiyon mu oldu, şampiyon mu olacak?” diyenleri. Fakat... Anlaşılmayan nokta da tam burası aslında. Bu camia sadece şampiyonluğa endeksli değil. Kendi çocuklarını görmek, ruhu hisseden yabancıları izlemek, sonuna kadar yarışmak istiyor. Gerisi olursa olur. Geçen sene de Trabzonspor şampiyon olamadı ama en çok Trabzonsporlular mutluydu, gururluydu.

Haberin Devamı

İnat edilmeli

Doğru ülke ve liglere yoğunlaşma, altyapıdan şaşmama, parayı doğru kanalize etme gibi futbolumuzun gerçeklerini yerine getiren Trabzonspor kendini şaşırmazsa arkasından gelinecek yeğane proje kulübü olur. Kötü yöneticiler, menacerlere teslim olmuş futbol cahilleri ve daha bir çok negatifliğe ‘kötü örnek!’ olsa da Trabzonspor doğru bildiğinde inat etmelidir, bu misyonu yüklenmiştir.

YORUM YAZ