MENÜ

Trabzonspor gibi

Abone Ol Google News

Değişik bir maçtı. Trabzonspor’un haber satırlarında okuyacağınız üzere motivasyonu bir hayli fazlaydı. Bu motivasyona uygun bir kadro sıkıntılar sebebiyle belki sahada yoktu ama Trabzonspor, varmış gibi oynadı. Özellikle Novak’ın dönüşü, Sosa’nın katılımı ve Abdülkadir Ömür’ün yokluğunda Yusuf Yazıcı’nın aldığı sorumluluk, Bordo- Mavililer’in fark yaratmasını sağladı. Çok gereksiz yapılan penaltı olmasa Abdülkadir Parmak’ın attığı gol gecenin şöleni olacakken 3 puanı getirmekle kaldı. Ancak şu bir gerçek ki Trabzonspor doğru yolda ilerliyor. Sosa, Burak, Onur, Kucka, Pereira ve niceleri gidiyor, yerlerine artık yenileri konulabiliyor, taraftar da arkasında duruyor. Tabi ki burada Buraklar, Onurlar gitsin, ne gerek var demek istemiyorum. Onlarla da doğru ayrılmak, kulüpte sembol olacak isimlere motivasyon sağlamak da işin bir başka yönetim boyutu. Özetle Trabzonspor dün kendi gibi, önde oyun kurarak, bildiğini yaparak oynadı ve kazandı, artık kafalar da puan tablosu da rahat.

Haberin Devamı

Maçtan dakikalar şu şekilde:

Haberin Devamı

3: Jose Sosa’nın ceza sahası dışından yaptığı sert vuruşta top direğin yanında auta çıktı.

5: Sol kanattan gelişen Göztepe atağında Berkan ortaladı, ön direkte Jerome’un vuruşunda top üstten auta gitti.

23: Trabzonspor’un kullandığı köşe vuruşunda kafayı Rodallega vurdu, top dışarı gitti.

27: Hugo Rodallega’nın pasında kaleciyle karşı karşıya kalan Yusuf Yazıcı’nın şutunda kaleci Beto topu ayaklarıyla çıkardı, dönen topu kafayla tamamlayan Rodallega takımını öne geçirdi: 0-1

52: Ceza sahası içinde Ekuban!’ın pasını alan Yusuf Yazıcı sol çaprazdan vurdu, kaleci Beto ise topu iki hamlede kontrol etti.

70: Hosseini ile girdiği ikili mücadelede yerde kalan Serdar Gürler, takımına penaltı kazandırdı. Penaltıyı kullanan Deniz Kadah, kaleci Uğurcan’ın solundan topu filelere gönderdi: 1-1.

74: Rakip ceza alanında topu alan Anthony’nin geriye doğru çıkardığı pasta Abdülkadir Parmak, yay üzerinden gelişine sert vurdu ve yerden giden top köşeden ağlarla buluştu: 1-2.

90: Abdülkadir Parmak’ın kale önüne gönderdiği topta Kadu ters bir vuruş yaptı: 1-3.

YORUM YAZ