MENÜ

Trabzonlular aslında ne dedi?

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Tüm iyi niyet ve özverinize rağmen. Trabzonspor’da çok kilit noktalarda uzun zamandır o işlerin uzmanı değil devşirmeleri oynuyor. Çok geriye gitmeyelim. Dün geceki sol beki aslında stoper, stoperi aslında ön libero, forveti aslında tamamlayıcı eleman.

Yani neresinden tutsanız elinizde kalıyor, kaldı. Anlık iyi niyet ve şanslı dakikaları bir kenara koyun, Akhisar’ın resitali var 90 dakika boyunca. Savunamıyor, oyun kuramıyor, gol atamıyor. Sezonun en iyisi Onur bile kurtaramıyor. Forvet soruyor, sol bek arıyor, gerilim filmi değil rahat maç izlemek istiyor. Ligin ilk yarısında o kadar sinyaller verdi ki takım, ara transferi bekledi Bordo-Mavililer, düzelecek, sorunlar giderilecek diye. Olmadı. İşte ondandı amirinden memuruna ilk kez bu tonda yükselen istifa sesleri. Yani yenilgi değil tek nedeni. Transfer kaosu var içinde, sıkıldıkları futbol var, gelecek kaygısı var. Hocasına da kızgın taraftar başkanına da futbolcusuna da. Dün bir patlama yaşandı. Takımın lastiği patladı, taraftarın sinirleri boşaldı.

Şimdi ne olur derseniz... Kolay değil her birim için de krizi yönetmek, içinden çıkmak, toparlanmak. Zaman var ayağa kalkmak için. Ancak bu kez herkesin mesajları çok net alması, düşman aramak yerine o mesajları dost tavsiyesi gibi algılaması lazım. Yenilgi değildi tek sebep. Çünkü gün gelecek doğru işlerle kaybederken bile tribünün alkışladığını herkes görecek. İyi düşünme, fevri değil doğru karar verme vakti Trabzon için.

YORUM YAZ