MENÜ

Trabzon taraftarı mesajı alıyor

Abone Ol Google News

Trabzonspor taraftarının aklı son yıllarda bir hayli karıştı, sürekli değişen politikalar, çalkantılar sebebiyle. Haksız da sayılmazlardı aslına bakılırsa. Yerlinin yerliSİ, yerli, tanıdık yabancı hocalar geldi olmadı, yönetim politikaları sürekli değişti yine olmadı, yıldızlar geldi, tutmadı...

Haberin Devamı

Ancak bu süreçte kulübün ekonomisi de en az psikolojisi kadar yıprandı. Üstelik bir gerçeği kabul etmek gerekir ki, Trabzonspor’un mücadele ettiği İstanbul takımları kadar fazla gelir kaynağı söz konusu değil. Hep bahsedilen öze dönüş projesi de romantizmin eseri oldu, hem çocuklar harcandı hem de umutlar. Ta ki, Ahmet Ağaoğlu ve ekibi gelene kadar. Belki biraz da mecburiyetten oldu diye düşünebilirsiniz ama gelinen nokta ve bu noktada ısrar, skorlardan bağımsız arkada duruş Trabzonspor’un kurtuluş reçetesindeki en önemli madde. Eksikleri yok mu, daha iyisi olmaz mı, elbette olabilir.

Camia sınavdan geçecek

Tüm bunlar olup biterken Trabzonspor taraftarının, camiasının vereceği reaksiyon benim için çok kıymetliydi. Çünkü eğer bir projenin, ürünün arkasında taraftar desteği olmazsa ve anlaşılmazsanız ağzınızla kuş tutsanız boş. Ancak hem sosyal medyada hem ürün satışlarında hem de tribün ilgisinde görünen o ki Trabzonsporlular, Ahmet başkanı ve ekibinin yaptıklarını anlıyor, mesajları doğru algılayıp destek veriyor. Bu belki de eski hatalardan bir ders alma durumu olabilir ama sonuç itibariyle yönetimin elini güçlendiren ve rahatlatan çok kritik bir nokta. Özetle, gelecek sezon Trabzonspor çok uzun yıllardır girmediği bir yola girecek ve sadece futbol takımı değil, camia komple bir sınavdan geçecek.

Haberin Devamı
YORUM YAZ