MENÜ

Trabzon gibi oynayamayınca

Abone Ol Google News

Trabzonspor’u özellikle kendi sahasında farklı kılan bitmek bilmeyen enerjisi, alternatifli hücum planları ve rakibi hataya zorlamasıydı. Dünkü Pereira asist, Novak gol şeklindeki skor üretimini artık sürpriz sınıfında görmezsek orta alan ve hücumda tüm iş Sosa ile Nwakame’ye kalmıştı. Sörloth kötü günündeydi, Avdijaj beklentilerin altındaydı. Abdülkadir Parmak da doğal olarak Ekuban ve Abdülkadir Ömür’ü aradı durdu. Hal böyle olunca Trabzonspor’un öne geçmesine rağmen skoru koruması pek mümkün olmadı. Sturridge gibi Trabzonspor’un da yeni oyuncularıyla sezon başındaki senkronu yakalaması için kesinlikle zamana ihtiyacı var. Bu noktadaki tek sorun ise hem Avrupa hem lig oynayacağı için bu eksiği ve zamanı ancak maç oynayarak test edip ortadan kaldırmak zorunda.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Trabzonspor’un hocası Ünal Karaman’ın işi elbette zor. Ancak ne zaman ezbere sayılabilecek bir 11’i tekrar yakalayabileceği en büyük soru işareti.

Maçın starı

Uğurcan yediği 2 gole rağmen maçın içerisinde öyle kritik kurtarışlar yaptı ki, onlar olmasa Trabzonspor için her şey daha sıkıntılı bir hal alırdı.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hiç şüphe yok ki, Süper Lig’in en efektif bekleri Pereira ve Novak. Rakibe göre değişebilir oyun planı ama onlara verilecek inisiyatif mutlaka karşılık buluyor.

Kısa mesaj

Sturridge'den şimdilik çok şey beklemek doğru olmaz. Sadece 20 dakika değil 70 dakikaları bulduğunda onun Trabzonspor’a beklenen katkısını görebiliriz.

YORUM YAZ