MENÜ

Tepeden tırnağa

Abone Ol Google News

Trabzonspor için bir test maçıydı. Bu sezon her türlü sıkıntısına rağmen neler yapabileceğini görme adına. Ayrıca taraftarının da takımın ne kadar yanında ne kadar olacağını, verilen mesajları ne kadar sahiplendiğini görme gecesiydi. Her açıdan sınıfı geçen, gelecek adına ümit veren bir akşam yaşattı Ünal Karaman ve öğrencileri. Ünal hocaya ayrı bir parantez açmak lazım... Başakşehir maçındaki her şeyi çok kısa sürede, radikal sayılacak hamlelerle değiştirdi. Anthony’nin bu kadar kısa zamanda bu kadar üretken kullanılmasından, Onazi’nin oyuna sokulmasına, Sosa’nın sorumluluk alır bir hale gelmesine ve tabi ki Yusuf’un ‘serbest’ adamlığa alıştırılmasına kadar her noktada etkili olduğunu görüyoruz.

Ağaoğlu ve Karaman faktörü


En büyük sıkıntısı savunmada olan Trabzonspor’da bu anlamda da gözle görülür gelişmeler var. Bu durum Galatasaray’ın dengesini ve sinirlerini o kadar bozdu ki, dominant oyun hem 2 erken ve güzel gol hem de Galatasaray’ın 1 eksik kalmasıyla sonuçlandı. Daha 4. hafta ama Trabzonspor güzel enerji veriyor sevenlerine. Bunda futbolcular kadar Başkan Ahmet Ağaoğlu ve Teknik Direktör Ünal Karaman’ın emeğini de göz ardı etmemek lazım.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Haberin Devamı

Trabzonspor’un daha halen eksikleri var. Başta Burak olmak üzere. Anthony-Rodellaga- Burak kapışması nasıl olur sizce?

Maçın starı

Gecenin yıldızı için Anthony demek kolay. Büyük iş yaptı. Ancak onu oynatan ve böyle bir gecede güvenen Ünal Karaman bence gecenin asıl yıldızı.

Maçın olayı

Trabzonspor’un oyun planı tıkır tıkır işledi. Belhanda atılınca her şey daha kolay oldu. Galatasaray bu geceden sonra sezon boyunca bu kadar sıkıntılı bir gece daha yaşamaz.

YORUM YAZ