MENÜ

Tempoyu koruyunca

Abone Ol Google News

Trabzonspor’da sezon başındaki en büyük sıkıntı sürekliliğin sağlanamamasıydı. Çünkü o süreçte, Karadeniz ekibi önemli işler çıkarsa da oyunun geneline yayılamayan tempo hep sorun çıkarmıştı, çok iyi oynanan maçlarda bile puan kayıpları yaşanmıştı. Ancak nihayet Bordo- Mavililer bu problemin önüne geçmeyi başardı.

Haberin Devamı

Bu başarılınca da son haftalardaki pozitif tablo ortaya çıktı. Çünkü önde oynayan Trabzonspor ile baş etmek gerçekten güç.

Yusuf, Abdülkadir, Rodallega, dün olmasa da Sosa, gerçekten de uğraşılması zor futbolcular.

Rize karşısında da temposunu oyuna yansıtan ve sahanın hep kontrol edeni olan bir Trabzonspor vardı sahada. Sonuçta goller de üst üste geldi ve Ünal Karaman’ın takımı belki de ilk yarının en kolay galibiyetlerinden birini aldı.

29 puan elbette iyi ancak çok daha iyisi olabilirdi. Bunun için de başta orta saha ve defans olmak üzere eksikler belli. Giderilirse Trabzonlular ikinci yarıda çok daha iyi bir takım izleyebilir.

Gecenin sorusu

Sosa’nın yokluğunda sabit bir oyun kurucu olmadığı için Trabzonspor daha ne kadar zorlanır!

Haberin Devamı

Maçın starı

Skor ne olursa olsun hiç kuşku yok ki, günün adamı olmayı hak etti Abdülkadir. Sadece attıı golle değil, tüm Trabzonspor akınlarının içindeydi.

Maçın olayı

Günün gidişatını değiştiren isimlerden biri de Uğurcan’dı. Genç kalecinin golden önceki net kurtarışı maçın akışını değiştirdi.

Kısa mesaj

Ünal Karaman, Kucka'yı zorunluluk hali dışında sildiğine göre devre arasında orta saha transferi şart.

YORUM YAZ