MENÜ

Tek devre

Abone Ol Google News

Her iki takım için de zor bir maçtı. Kritik bir süreçten geçiliyordu ve adı üzerinde derbiydi. İlk yarı için 4. dakikada Sosa’nın çıkardığı nefis şut dışında pek heyecan hissetmedik. Oyun ikinci devrede heyecan kazandı. Sezonun, belki de ligin en değerli ismi Sörloth ikinci yarının hemen başında temiz bir vuruşla skordaki dengeyi bozunca sahanın da dengesi bozuldu. Trabzonspor bulduğu golle özgüven kazandı. Taraftarın da itmesiyle ve Guilherme hamlesiyle Bordo-Mavililer yüklendikçe yüklendi. Tam da o baskının olduğu dakikalarda Ekuban sahneye çıktı. Fizik gücüyle sürüklediği atağı bir de asist ile bitirince Novak’a sadece dokunmak kaldı.

Haberin Devamı

Her şeyi denediler

Skor 2 farka çıkınca Fenerbahçe üstünlüğü ortaya çıktı. Bu kez sahada bambaşka bir Sarı- Lacivertli takım görmeye başladık. Her şeyi denedi misafir takım. Duran toplar, kanat atakları, uzak mesafeli şutlar... Ancak beklenen gol geç geldi. Dakikalar 82’yi gösterirken bir kanat bindirmesinde Mehmet Ekici kesti, Muriç bitirdi.

Fenerbahçe avantajlı...

Haberin Devamı

O golden sonra da oyunda kontrol koptu. Orta sahalar kolay geçildi, savunmalar kolay geçit verdi. Sonuçta Fenerbahçe için avantajlı bir skor ortaya çıktı. Ancak Trabzonspor’un son performansı düşünülürse bunu söylemek için de erken.

YORUM YAZ