MENÜ

Sıra Trabzon'da!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Memleket seçimini yaptı, sıra Trabzonspor’un seçimine geldi. Ne alaka değil, çok alakalı. Trabzonspor’un sportif işleri elbette ki yürüyecek ama tabloyu görmek isteyen çok ciddi bir kitle vardı. Çünkü mevcut işlerin destek görmeden yürümesinin çok mümkün olmadığını düşünenler hayli fazla. Şu an 2 aday var ‘Ben varım’ diyen. Artar mı, olabilir. Baskı büyük. Bakalım son duruma...

Hacısomanoğlu daha iddialı

Başkan ikinci kongresinde seçilmişti. Yani deneyim kazandı. Seçilirken de önemli oy aldı. Ama görev süresi boyunca çok ciddi hatalar da yaptı. Kemik bir kitlesi var. Fakat tartışılmayacak oy alması için hatalarından dersler çıkardığını anlatması şart. Bu, sanılanın aksine kendisine çok ciddi oy kazandırır. Ekonomisi ve ‘profesyonel’ tercihleri hep vitrinde. Mutlaka bunlara vurgu yapacaktır. Hem merkezde hem köylerde oyu yüksek. Kürsü konuşması ve ekibi kaderini belirleyecek. Şu an için ilk günden daha iddialı ve heyecanlı.

Hekimoğlu denge arıyor

Genç ve çok istekli. Kendine güveniyor. Trabzon’da yaşıyor, Trabzon’a kazandırıyor. Yönetimini sır gibi saklıyor. Ancak 2 isim var çok tartışılan. Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlu. Kulaçoğlu inanılmaz değerli bir insan. Sadece Trabzonspor için değil, memkelet için. Çakıroğlu farklı bir figür. Trabzon çeşitliliği adına karma bir ekip ama ben bu ekibin aynı masada oturması adına Hekimoğlu’na çoook iş düşeceğini düşünüyorum.

Derin Trabzonspor

Faruk Hoca (Özak) Trabzonspor’da önemli bir kitleye sahip. Ancak siyasi tablo sebebiyle kendi adını kullanmak istemiyor. Daha çok kendisine yakın isimleri desteklemekten yana. Muharrem Usta ise bu konuda çok tereddütlü. Çok ciddi bir seçim çalışması yapmadı ama derin Trabzon onun adına yaptığı çalışmayı sunabilir.

YORUM YAZ