Arama

Popüler aramalar

Sıra geldi Barça'ya

Abone OlGoogle News

Bir yandan İstanbul’un eşsiz boğaz manzarasını izliyor, bir yandan da onu dinliyorum... “Serhat düşünebiliyor musun, birkaç hafta sonra Barnebau’dayım” diyor, ben de anı olarak formasına o günden talip oluyorum. Günler günleri kovaladı, Real Madrid-Huelva maçı geçen pazar oynandı. İspanya hayalleri kuran Ersen ise ayağında alçı, elinde kumandayla Almanya’da! Canı sıkıldıkça mektup yazıyor, yazdıkça da, İspanya’ya gidişine kendisi imza attıktan sonra ‘olmaz’ diyen, muhatabını zor duruma sokmak için yanlış hesap numarası dahi verenleri kızdırıyor. Sonra ne mi oluyor; herkese var ona yok! Gözden uzak Ersen’in gönüllerde de pek yeri olmadığı anlaşılıyor. Ama el oğlu öyle yapmıyor. Sakatken almak istediği, sözleşmesini gerekçe gösterip ağır ceza aldırabileceği oyuncunun iyi niyetine inanıyor, hatta İspanya’dan Almanya’daki ameliyata doktorunu yolluyor, sık sık hal hatır soruyor. Huelva-Barcelona maçı yaklaşıyor, Ersen elinde kumanda gün sayıyor... Nereden nereye!

Haberin Devamı

Kimlerdenim, açıklıyorum!
Çok sordular, Trabzonspor ile ilgili birşeyler söylerken, ‘Kimsin, kimlerdensin?’ diye. Silkindim, hatırladım ve açıklıyorum: Ay Yıldızlı ekibimizden bahsederken, ‘Milli Takımımız’ demeye çekinenlerden, değerlerini yitirdikçe bununla gurur duyanlardan, Vatan-Millet dedikçe burun kıvıranlardan, bölücüleri sempatik kılmaya çalışanlardan, şehitlere kayıtsız kalanlardan değilim... Ondandır üzüntümüz, kahredişimiz. Söz bitiyor, ateş düştüğü yeri yakıyor ama insan kendi gibi düşünenleri görünce üzüntüsü hafifliyor. Taraftar oluşumlarından, kulüplere, yazanlardan konuşanlara spor kamuoyu anlamlı bir duruş sergiledi, mesaj gönderdi, bizim gibi düşünenlerin yakınlarımızda olması huzur verdi. Allah bir daha yaşatmasın.

Haberin Devamı

Kaçan kurtuluyor
Hataları, günahları yok demiyorum, bazılarını en ince ayrıntısına kadar biliyorum. Ama acaba yaşananlar sadece bir tesadüf mü onu çözmeye çalışıyorum. Alınırken Çek Ligi’nin gol kralı olan Jun, Premier Lig apoletli Musampa, bonservissiz savunma alternatifi Jabi, iyileşmesine rağmen istikrar yakalayamayan Risp, Trabzon’a satıldığı için taraftarların kulübü bastığı Jefferson... Var mı son maçlarını hatırlayan, bir kerede sayan... Bir de gidenler var; Stepanov, Eller, Marcelinho... Birini Beşiktaş’a karşı Porto, diğerini ise Erciyes önünde Atletico Madrid formasıyla izledik. Marcelinho mu, meraklısına Bundesliga’da! Kaçan mı kurtuluyor acaba! Daha da önemlisi sorumlusu kim acaba!