MENÜ

Şartlar eşitlendi

Abone Ol Google News

Koronavirüs belası sebebiyle her alan gibi etkilenen futbol oyunu da evlere hapsoldu. Belki de tarihte ilk kez tüm renkler bu kadar net bir şekilde birleşti. Başkanından, futbolcusuna kadar herkes durumun vahametinin farkında. FANATİK’teki evden eve röportajlarda da bunu net şekilde görüyoruz. Herkesin tek düşüncesi evde kalmak ve ortam hazır hale gelmeden futbol düşünmemek. Bu periyotta, yani lige verilen arada takımların arasındaki şartlar da eşitlendi. Çünkü hiçbiri takım antrenmanı yapamıyor ve oyuncular evlerinde bireysel çalışıyor. Başlar mı ya da ne zaman başlar bilinmez tabi ama başlayacağını varsayarsak yeni ve mini bir sezon oynanacağı kesin.

Haberin Devamı

İmdadıma kitaplar yetişti

Gelelim günlerin nasıl geçtiğine... Tamam, futbolcular ve sanatçılarınki kadar görkemli evlerimiz yok ama eğer bir hobi bulmazsak zaman gerçekten geçmek bilmiyor. Kişisel olarak çözümü kitapta buldum. Aldığım ama okumadığım eserler imdadıma yetişti. Sokağa çıkmadan yeni insanlar tanıyorum kitap sayfalarında. Aynı şey diziler için de geçerli. Sosyal medyada zaman zaman can sıkan kirliliğin rüzgârına kendinizi kaptırmaktansa, başka her şey daha mantıklı duruyor.

Haberin Devamı

Düşüncesi bile iğrenç!

Sloganı tekrarlayarak bitirelim... Evde kal Türkiye. Evde kalalım ve bu derdi biraz sıkılarak da olsa atlatalım. Bu arada üretilecek aşının Güney Afrika’daki kardeşlerimiz üzerinde test edilmesi fikrinin düşüncesi bile iğrenç. Bu sömürge ve 2. sınıf insan düşüncesi hastalıklı kafalardan maalesef çıkmıyor.

YORUM YAZ