MENÜ

Sabır ve akıl vakti

Abone Ol Google News

Sadece Türkiye değil, tüm dünya malum sebepten ötürü belki de son dönemlerin en büyük tehdidi ile karşı karşıya. Din, dil, ırk, meslek ayrımı yapmıyor üstelik. Böyle bir süreçten futbol camiamızın etkilenmemesini beklemek fazla hayalcilik olurdu. Ancak yine böyle bir dönemde futbolcuları, teknik adamları ve yöneticileri de ötekileştirmemek, 'Dünyanın parasını kazanıyorlar, şov devam etsin' dememek en doğrusuydu. Çünkü sağlıklı bir bünye olmadığı sürece tribünleri boşaltarak futbol oynamak da bir keyif vermiyor açıkçası.

Haberin Devamı

Evde kal!

O nedenle önce sağlığımıza kavuşmalıyız sonra da futbola, spora. Bu dönemin en önemli şifresinin ise sabır ve akıl olduğunu düşünenlerdeniz. İnatla ölüme yürümek, sadece kendini değil, birçok sevdiğini tehlikeye atmak hiçbir sağlıklı aklın ürünü olamaz nihayetinde. O nedenle de 'Evde kal' sloganını çok önemsemeliyiz.

Empati yapmak için...

Örneğin FANATİK ailesi olarak biz de ilk günden itibaren ofisi boşalttık ve evden çalışma moduna geçtik. Gün geçtikçe devletin verdiği mesajların daha fazla ciddiye alındığını görmek sevindirici. Evde kalıp da FANATİK ile öykülerini paylaşan futbolcu röportajları, aslında oyuncuların nasıl bir ruh hali içerisinde olduğunun bir numaralı örneği. Onları okumanızı biraz empati yapabilme adına şiddetle tavsiye ediyorum. Onun dışında da ne bulursanız okuyun. Vakit geçer ama dikkat etmezsek bu lanet virüs geçmez.

Haberin Devamı
YORUM YAZ