MENÜ

Pozisyonu az, keyfi yok

Abone Ol Google News

Seyircisiz maç tuzsuz deniz gibi. Daha önce farklı nedenlerle sadece kulübelerin sesini duymuştuk ama bu kez dünyasal bir sorunumuz var. Bu nedenle önce sağlık diyor ve maça geçiyoruz. Öyle bir 45 dakika yaşadık ki, Trabzonspor’un oyun olarak Başakşehir’e üstünlük kurmasına rağmen neredeyse pozisyon göremedik. Sörloth’un yalnızlığı, Sosa’nın oyun kurmaktaki güçlüğü ortaya tatsız tuzsuz bir ilk yarı çıkardı. Şunu söylesek yeter sanırım özet olarak; Demba Ba’nın ayağına ilk top 30’da geldi, kaleciler bir kere bile yere yatmadı.

Haberin Devamı

Pes etmeye niyeti yok

İkinci yarıdaysa Başakşehir dengeyi kurdu, skoru da bozdu. Ligin en kaliteli isimlerinden biri olan Visca’nın asistinde ilk yarıda ayağına top değmeyen Demba Ba, çok net bir vuruşla Uğurcan’a yapacak bir şey bırakmadı. Ancak Trabzonspor’un pes etmeye hiç niyeti yoktu. Golden sonraki uyanış Bordo-Mavililer’e golü de getirdi. Kornerde Skrtel’in yaptığı ters kafa vuruşu oyunda da skorda da dengeyi yerine getirdi.

Ekuban atsa...

O dengeyi ilk golde olduğu gibi yine konuk takım bozdu. Dakikalar 77’yi gösterirken bu kez Uğurcan, Demba Ba’ya meydan okudu. Başakşehirli oyuncunun nefis şutunda öyle bir kurtarış yaptı ki, yine maçın yıldızları arasına girdi. Eğer 85’te Ekuban’ın bitirici eksikliği olmasa şu an lig için bambaşka bir tablo konuşacaktık ama olmadı. Pozisyonu az, keyfi pek olmayan bir 90 dakikadan çıkan beraberlik 2 takım için de eminim ki pek sevindirici olmadı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ