MENÜ

Patriot lazım!

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Öyle goller yedi ve aynı anlarda öyle pozisyonlar verdi ki Şenol Güneş’in ekibi, ancak kalecisi dahil birbirini yeni tanıyan bir savunma bloğu bu acemilikleri yapardı. Tabi burada Eskişehirspor akınları gelişirken onlara en ufak rahatsızlık bile vermeyen Trabzonspor orta sahasından da bahsetmemek olmaz. Çünkü o bölgedeki dağınıklık sadece olgun hücumlara darbe vurmadı, rakibi de iştahlandırdı. E kim engelleyecekti peki Eskişehir’i! Patriot bataryası mı kurmak lazımdı orta alana, savunmaya! Ama Trabzonsporlular’ın çilesi, Eskişehirliler’in şovu bitecek gibi değildi.

Servet Çetin deneyimli oyuncu... Baktı ki Trabzonspor evlere şenlik, ya nasip dedi... Colman, Emerson derken baktı Bamba’ya kadar gelmiş. E gelmişken boş da dönmemek lazım diye vurdu, Onur’u da yıktı, Avni Aker’in umutlarını da.

Umut var mıydı, Trabzonspor kazanır mıydı? Bence dünkü fiyasko futbolla Trabzonspor’un Eskişehir gibi derli-toplu bir takımı yenmesi değil, puan alması bile imkansızdı. Ersun Yanal ve öğrencilerini aldıkları sonuç kadar, oynadıkları futbol ve ligde geldikleri nokta için kutlamak lazım. Trabzonspor’un da amirinden memuruna dünden ders alması!

YORUM YAZ