MENÜ

Müthiş!

Abone Ol Google News

Trabzonspor düne kadar ligin deplasmanda en çok puan toplayan takımıydı. Futboluyla taraflı-tarafsız herkesi kendine hayran bırakmış, alkışlanıyordu. Dile kolay Vodafone Park’a bile favori sayılabilecek bir sıfatla gelmişti. Maç da tam buna uygun başladı, Sörloth yine şapkadan tavşan çıkardı, golünü attı. Ancak sonrası... Pek planlanmış gibi değildi sanki.

Haberin Devamı

Gerek ilk yarıda özellikle de ikinci yarıda top tamamen Beşiktaş’a bırakıldı. Böyle bir alan üstünlüğünü Sergen Yalçın’ın takımına verirseniz, ortaya çıkacak sonuç da pek farklı olmazdı, üst üste 2 gol geldi. Fakat bir gerçek var ki, Trabzonspor’un gelecek vaat eden yıldızları beklentilerin üzerinde işler yapıyor.

Sörloth olsun, Uğurcan olsun, öyle anlarda takımı maça bağlıyorlar ki, inanmak mümkün değil. Bugün yine bir derbi var. Ondan ne sonuç çıkar bilmiyorum ama bu kadar müthiş ve keyifli bir oyun çıkacağını hiç sanmıyorum.

Gecenin sorusu

Trabzonspor’un oynadığı büyük maçlar dışında neden diğer kapışmaların keyfi bu kadar yok!

Maçın starı

Haberin Devamı

Her ne kadar kalesinde 2 gol görse de Trabzonspor’un kalecisi Uğurcan Çakır artık Türkiye’yi aştığını gösterdi. Öyle işler yaptı ki, takımının 90 dakika maça tutunmasını sağladı.

Maçın olayı

Beşiktaş taraftarı kelimenin tam anlamıyla karşılaşmaya el koydu. Yenik durumdayken de maç berabere giderken de verdikleri destek, gecenin rengiydi.

KISA MESAJ

Trabzonspor için Beşiktaş maçı büyük fırsattı, olmadı. Artık doğal olarak Yeni Malatya ile oynanacak olan karşılaşma yarı finallerden biri olacak.

YORUM YAZ