MENÜ

Kriz yönetimi ve gelecek planı

Abone Ol Google News

Dünyaca son dönemlerin en sıkıntılı günlerini geçiriyoruz. 'Evden çıkılmasın' denilen günlerde futbol oynatmak ya da izletmek gerçekten çok zor.

Haberin Devamı

Süper Lig'de birçok oyuncu isyan bayrağını açmış durumda ama Türkiye'nin en güvenli ülkelerden biri olduğunu da unutmamak lazım. Maçlar ertelenir ya da ertelenmez illa ki oynanacak. Önemli olan bu sürecin nasıl atlatılacağı.

Psikolog desteği...

Yabancıları ikna etmek çok kıymetli. Bu dönemde psikolog desteği de gündeme gelebilir. Çünkü o insanları da tıpkı bizim kardeşlerimiz gibi anlamak lazım. Bu noktada Trabzonspor'un en büyük avantajı yönetimi. Başta Golf Federasyonu Başkanı unvanını da taşıyan Ahmet Ağaoğlu... Yabancı nasıl düşünür, neden endişe duyar, bilir.

Planlar gözardı edilmemeli

En zor görevlerden biri de yine Hüseyin Çimşir'e düşüyor. Karadeniz'i, Türkiye'yi en iyi bilen hocalardan biri olan genç teknik adamın artık tek görevi antrenörlük değil. Tabi işin bir de sportif boyutu var. Trabzonspor'a daha çok uzun süre lazım. Sözleşmesi bitecekler, gönderilecekler, alınması planlananlar, altyapıdan çıkacaklar. Bunların planları da asla gözardı edilmemeli. Çünkü gün, hem krizi iyi yönetme hem de gelecek planlarını yapmaya devam etme günü. Yoksa bugünkü duruma takılır kalırsak sadece Trabzonspor adına değil spor adına ciddi bir kayıp olur.

Haberin Devamı
YORUM YAZ