MENÜ

Kötünün iyisi!

Abone Ol Google News

Kötü olan taraf, Trabzonspor’un belki de sezonun en kötü performanslarından birini ortaya koymasıydı. Bordo-Mavililer’i Ankara’da ısıtan ise Sosa’nın penaltısı ve Nwakaeme’nin golüydü. Bu galibiyet en az Fenerbahçe zaferi kadar kritikti. Oyuna o maça oranla 2 değişiklikle, daha hücumcu bir kadroyla çıkan Trabzonspor, ilk yarıda tam tersine bir görüntü içindeydi. Topu rakibe kaptırdı, oyun kuramadı, pozisyon bulamadı. Hatta bir ara hoca Sosa ve Guilherme’yi yanına çağırıp rahatsızlığını bile dile getirdi.

Haberin Devamı

Tek pozisyonda da olsa devleşen Uğurcan’ın ilk 15 dakikadaki kurtarışı olmasa belki bambaşka şeyler konuşuyor olacaktık. Ancak 2. yarıda Trabzonspor müthiş bir baskı kurdu, Gençler’i çıkarmadı, her şeyi denedi ve sonunda şifreyi çözdü. Bu galibiyet, Sivas sınavı öncesinde olması sebebiyle ekstra kıymetliydi. Sonuçta Fırtına’nın mevsime uygun tırmanışı devam etti. Büyük takım refleksi de bunu gerektirir, çok iyi oynamadığınız maçları da kazanmayı yani.

Gecenin sorusu

Trabzon’un önünde şimdi direkt zirveyi etkileyecek bir Sivas maçı var. Kritik sınavlarda pek hata yapmayan Fırtına’da Sörloth’un yokluğuna Hüseyin hoca kiminle çare bulur merak konusu.

Haberin Devamı

Maçın starı

Penaltıdan gelen gole kadar özellikle ikinci yarıda o kadar kritik top çıkardı ki, eğer Gençler’in umutları o dakikalara kadar sürdüyse bunda başrol kaleci Nordfeldt’indir.

Maçın olayı

Sadece Trabzonspor’un değil, belki de sezonun en flaş isimlerinden biri olan Sörloth’un gördüğü gereksiz kırmızı, Sivas maçı öncesinde Bordo- Mavililer’in başına gelebilecek en kötü şeylerden biriydi.

Kısa mesaj

Hüseyin hoca savunma dörtlüsünü bozmamıştı ama o kadar çok top kaybıyla oynadılar ki adeta teknik ekibe gelecek haftalar için değişiklik zemini hazırladılar.

YORUM YAZ