MENÜ

Klasiğin dışında bir özel maç

Abone Ol Google News

Çünkü Trabzonspor’un hocası en azından ilk 60 dakika yeni sezonun ilk haftalarının provasını yaptı. Hem kadro hem de oyun anlayışı olarak. Geçen sezon savunma hattında yaşanan sorunları dikkate almış ki, mümkün olduğunca topu rakip Cagliari tarafında tutmaya çalıştı. Sıcağın etkisiyle temponun düştüğü, oyuncu değişikliklerinin başladığı son yarım saatlik dilime kadar da bunu başardı Bordo-Mavililer.

Haberin Devamı

Kilit 3’lü çok net

Sosa’nın oynarmış gibi yapmaktan öteye bu sezon gerçekten oynaması ve sorumluluk alması şart. Sonra Arjantinli ne zaman bunu yapsa oyunun rengi bir anda değişiyor, Yusuf ve Abdülkadir de rahatlıyor. Dolayısıyla keşif değil elbette ama takımın kilit 3’lüsünün Sosa-Yusuf- Abdülkadir olacağı, Burak’ın performansını da bu ekibin belirleyeceği kesin.

Daha şutör bir takım

Dikkat çeken bir başka Karaman etkisi de takımın ceza sahası dışı etkinliklerinin artması. Onazi, İbanez, Yusuf, Sosa başta olmak üzere neredeyse herkes denedi, denemeye de devam edecek gibi.

Trabzon’da da sürmeli

Trabzonspor taraftarı dün başkanın bile beklemediği kadar ilgi gösterdi maça. Sıcak havaya, bu sezon yıldız transferi yapılmamış olmasına ve daha birçok faktöre rağmen. Stada koşmalarından ziyade başka altyapı yetenekleri olmak üzere takımı sahiplenmeleri gerçekten de önemliydi. Bu ilginin, sahiplenişin başarı için mutlaka Trabzon’da da sürmesi lazım. Sözün özü, Trabzon en zorlu hazırlık maçını oynadı, skoru önemsiz, çok net bir şeyler söylemek için de erken.

Haberin Devamı
YORUM YAZ