MENÜ

Kayıp ve ötesi

Abone Ol Google News

Trabzonspor için maç önünü oynamanın daha zor olduğu bir karşılaşmaydı. Zira ideal diye sayabileceğimiz 11-14 arası oyuncu topluluğundan 5-6 eksik vardı. Bunun ne kadar önemli birşey olduğunu bizzat Şenol Güneş söylemiş, “Trabzonspor’da işler iyi gidiyor. Artık herkesin ezbere saydığı bir kadro var demişti kısa süre önce. Yani ezber önemliydi ama bu sezon ilk kez bu kadar sarsılıyordu o ezber.

Haberin Devamı

Savunma zaafları

Tüm bu dezavantaja rağmen baskılı oyununu oynayarak başladı Trabzonspor ve 9. dakikada da Canbaz-Sörloth çıkışı ile ilk tehlikesini yarattı. İlk yarım saat yeni dolmuşken gelişen Göztepe atağı evet hızlıydı ama savunma zaafını da bir kez daha ortaya koydu top Trabzonspor ağlarına giderken. Her şeye rağmen üstün olan taraf Sosa ve arkadaşlarıydı ve bu ikinci yarı için bir umuttu. Ancak ezber bozulduğu için sıradan işler bile fazla zaman alınca gecikme kaçınılmaz oldu.

Bunun telafisi var

Dakikalar 69’u gösterirken Sörloth’un yapamadığı dokunuş statta beraberlik golünü bekleyenler için bir kabustu. Son 15 dakika Trabzonspor için gelecek haftaki Alanya maçını daha anlamlı kılacak bir süreydi. Pozisyonlar geldi maç dönebilirdi ama olmadı. Bu yenilgiyi kimseye yüklemek haksızlık olur. Çünkü hem telafisi var hem de kredisi. Göztepe için de sıradan bir gün değildi. Trabzonspor’dan her ne şartta olursa olsun gol yememek meziyet.

Haberin Devamı
YORUM YAZ