MENÜ

İsteyince oldu

Abone Ol Google News

Başakşehir maçında ne yapamadıysa bu kez yaparak başladı Trabzonspor. Temposuyla ürküttü ve sindirdi, ekstra işlerle de daha 30. dakika olmadan 3 yaptı. Üstelik Burak Yılmaz gibi önemli bir figür kulübede olmasına rağmen. Neydi bu farkı yaratan peki? Öncelikle taraftarın, hocanın ve başkanın uğraş verdiği motivasyon çabaları. Elbette kolay bir yolda değil Trabzonspor. Hem ekonomik hem de sportif olarak. Ancak aşmak ve bu sıkıntıları en azından sadece yönetim kurullarında yaşamak için de takımın sahada alacağı her iyi sonuç çok değerli. O nedenle dün geceki galibiyetin sadece yönetime, teknik heyete ve futbolculara bir getirisi olmayacak. Bu atmosferin yakın gelecek için taraftarı da olumlu etkileyeceği şüphesiz.

Haberin Devamı

Karaman ‘oh’ çekecek

Başakşehir yenilgisiyle bitmediyse bu iş Sivas galibiyetiyle de başlamaz elbette. Hâlâ alınması gereken dersler var. Kazanırken bile. Ancak bu görkemli 3 puan öncelikle çok kritik bir dönemde göreve gelen Başkan Ağaoğlu ve ekibine büyük moral oldu. Artık kadro rekabetinin de az da olsa artacağını düşünürsek Ünal hocanın da bir yarım oh çekeceği kesin. Trabzonspor olmadan bir lig nasıl ki düşünmek zorsa futbolcularının da bu düşünceye uyarak ter akıtması o kadar önemli. Evet her şey için erken ama düne sevinmek de her Bordo-Mavili’nin hakkı.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu?

Oyunu yönlendiren isim olması beklenen Sosa neden sorumluluk almıyor? Arjantinli ‘yıldız’ 3 farklı skor avantajını yakalamışken bile risk almaktan çekiniyor.

Maçın starı

Olcay değişik bir figür. Dün kadro açıklandığında herkes kesin ‘Ne alaka’ dedi ama o geceye damga vurmayı başardı.

Maçın olayı

Rodallega’yı ilk kez bu kadar aç ve küsmeden oynarken gördüm. Hocanın penaltıyı ona attırması da kazancı katladı sanki.

Kısa mesaj

Bu Trabzonspor takımının hâlâ Sosa’sı, Kucka’sı yok (!) ve Burak sakat. Bir de onlar katılırsa...

YORUM YAZ