MENÜ

İlk yarıların takımı olmamalı

Abone Ol Google News

Her şeyden önce şunu söylemek lazım ki, Trabzonspor böyle hedefiyle çelişen goller yediği sürece yaptığı bütün iyi işler boş. Çünkü Onur gibi bir kaleciyi de, ileri de uzun zaman sonra iyi işler yapmaya çalışanları da taca atıyor bu anlar. Zira Novak gecenin kahramanı olacakken bir anda unutuldu.

Haberin Devamı

Skor dengesine rağmen ilk yarı adına Trabzonspor için kötü şeyler söylemek zordu. Önemli olan Ünal hocanın devredeki hamleleriydi. Sadece oyuncu değişikliği için değil var olmaya devam edeceklere kısa teması da belirleyici olacaktı.

30 dakika yetmez

İkinci yarıda yine o eski ve tedirgin havasına geçti Trabzonspor. Baskı kuramadı, zorlayamadı ve istediğini yapan değil rakibin hatalarına mecbur kaldı.

30 dakika Trabzonspor için yetmez ve yetmemeli. Benim gördüğümü Ünal hoca da mutlaka görüyordur.

Gecenin sorusu

Sorum yok, sorun var...

Maçın starı

Oynamaması sebebiyle kesinlikle Burak Yılmaz. O Trabzonspor kazanırken, puan alırken bile yokluğu ile haftalara damga vuruyor.

Maçın olayı

İlk yarı Trabzonspor galibiyetiyle bitse 2. devre çok başka bir maç izlerdik, çok başka bir skor olurdu. O nedenle Trabzon adına yenilen gol ve o goldeki hatalar zinciri geceye damga vuran anlardandı.

Haberin Devamı

Kısa mesaj

Kısa değil uzun uzun mesaj vermek lazım savunma işine. 2 günde çözülecek iş değil. Ünal hocanın işi zor.

YORUM YAZ