MENÜ

Gazişehir'den bir darbe de Rize'ye

Abone Ol Google News

Gazişehir’in 5 haftalık performansı analiz için karma karışık. Sezona 5 gollü yenilgiyle başlayıp derslerini iyi çalışarak kazandıkları Beşiktaş galibiyetinin moraliyle çıktıkları Rize maçına kadar uyum sorununun sancılarını çektiler. Ezberi güçlendirmek kolay değil elbette, en çok da özgüven gerektiriyor. Beşiktaş galibiyeti üzerine dün de Rize’de aldıkları 3 puanla önemli bir aşama kaydetmiş sayılabilirler.

Haberin Devamı

Baskıyı kıramadılar

Maça yenilgisiz çıkan Rize öncesinde de iyi bir hazırlık yaptıkları görüldü Antep ekibinin. Rakip alanda çok çabuk çoğalıp daha 16. dakikada birbirinden güzel 2 gol bularak nefeslendiler. İsmail Kartal’ın takımının uyanışı ise bu gollerden ve biraz da Antep’in fazlaca geriye yaslanıp skor üzerine oynamasıyla oldu. İlk yarı sonu ve ikinci yarıdaki ev sahibi baskısını savuşturmak kolay değildi ve Rize’nin golü aslına bakılırsa oyunu da skoru da çevirebilecek bir anda geldi.

Ancak o anlarda Antep kulübesinin oyuna birkaç müdahalesi Rize’nin hücum şiddetini düşürdü. Sonuçta bir kez daha gördük ki, ligimizde takımlar için fazla önyargılı olmamak gerekiyor. İlk haftadaki Antep bile bu seviyelere 1 ayda gelebiliyorsa her takım ‘Şampiyon adayıyım’ diyene rahatlıkla kafa tutabilir. Rakip seçenlere duyurulur!

Haberin Devamı
YORUM YAZ