MENÜ

Galibiyetten ötesi kaçtı

Abone Ol Google News

Trabzonspor için büyük bir fırsattı... Kazansaydı hem şehri tam anlamıyla havaya sokacaktı hem de puan cetvelinde çok iyi bir konum yakalayacaktı. Olmadı. Aslına bakılırsa karşılaşmayı tribünde ya da televizyonlarının başında izleyen Trabzonsporlular’ın çok hayıflandığını zannetmiyorum. Çünkü onların istediği böyle bir Fırtına. Gol dışında her şeyi yaptı Bordo-Mavililer. Direkten dönen top rakip üzerinde kurulan baskı, verilen az sayıda pozisyon. Ancak finali yapamadığınızda her şey boş oluyor doğal olarak. Bunu da aşacaktır Karadeniz ekibi eğer böyle iştahlı oynamaya devam ederse diye düşünüyorum. Ayrıca kulübe zenginliğinin artmış olması da Trabzonspor adına büyük bir avantaj. Oyuna sonradan giren Kucka- Yusuf-Ekuban üçlüsünü düşünürseniz Ünal Karaman’ın yakın gelecekte taşları daha da yerine oturtması için uygun zemin var demektir.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Bu VAR iyi ki gelmiş. Yoksa Trabzonspor’un yediği gol ve Erzurumspor aleyhine verilen penaltıyı açıklamak MHK açısından pek kolay olamazdı sanki!

Haberin Devamı

Maçın starı

Pereira belki gol getirecek asisti yapamadı ama oyunun tamamında, hem ofans hem de defansta maçın içinde kalmayı başararak geceye damgasını vurdu.

Maçın olayı

Trabzonspor taraftarı için hafta içi geç bir saatte stada gitmek ne demektir çok iyi bilirim. Bordo-Mavililer de en az sahadaki futbolcular kadar görevini yaptı.

Kısa mesaj

Trabzonspor böyle dirençli ve istekli oynadığı sürece bu zor ve geçiş sezonunda bile hedeften kopmaz.

YORUM YAZ