MENÜ

Erken döndü ve kazandı

Abone Ol Google News

Daha maç başlar başlamaz yenilen gol sonrası toparlanmak, üstelik rakip Fenerbahçe iken hiç kolay değildi. Ancak Trabzonspor usta ayakları ve Sörloth’un bitiriciliği sayesinde maçı 15. dakikada yeniden başlattı. Eğer Fenerbahçe’nin skor üstünlüğü 30’lara kadar sürseydi, Trabzon panik atak hamleler yapabilir, oyun sıkışabilirdi. İkinci yarıda ise Fenerbahçe yüklendi, Hüseyin Çimşir kritik değişikliklerle baskıyı kırmaya çalıştı. Sonuçta Bordo- Mavililer, değeri ileride çok daha iyi anlaşılacak bir 3 puan aldı, özgüven tavan yaptı. Bu arada yıldız sınıfındaki 2 yeni transfer Guilherme ve N’Diaye’nin de ne kadar isabetli transfer olduğu dün açık şekilde belli oldu.

Haberin Devamı

Gecenin sorusu

Hüseyin Çimşir eldekiler ve eksikler düşünülünce en ideal kadroyla sahaya çıkmıştı. Ancak insanın aklına Nwakaeme olsaydı neler olurdu demek de gelmiyor değil.

Maçın starı

Sörloth ne kadar fark yaratan bir oyuncu olduğunu yine kanıtladı. Gol attı, takımı Fenerbahçe sahasına taşıdı. Bunu skordan tamamen bağımsız söylüyorum.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Hüseyin Çimşir de tıpkı Ünal hoca gibi çok erken krediyle başladı. Kendisine sonuna kadar güvenmek lazım. Taraftar seviyor, oyuncular seviyor.

Kısa mesaj

Elbette fatura kesmek için söylemiyorum ama Trabzonspor’un en zayıf noktası savunmanın göbeği.

YORUM YAZ