MENÜ

Durumlar sakat

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Trabzonspor’da devre arasında Çalımbay adeta geleceği görerek bazı isteklerde bulundu. Forvete, kanatlara ve stopere. Forvet takviyesi için çok şey yazıldı, çizildi. Burak’ın bu transfere karşı çıkıp tavır aldığı bile iddia edildi. Oysa ki Burak bırakın kızmayı, küsmeyi, sevinirdi bile yükü hafiflese.Ancak Trabzonspor’un transfer anlamında son dönemlerdeki en şanssız hocasının talepleri ekonomik sorunlar çözülemediği için yerine getirilemedi. Buna rağmen Fırtına, ikinci yarıya oyun olarak hiç kötü başlamadı. Konya’da son dakikada yenen frikik golü, Fenerbahçe maçının ikinci yarısındaki kaliteli oyuna rağmen gelen beraberlik ve belki sezonun en iyi futboluyla Göztepe karşısında kaçan 2 puan Bordo-Mavililer’in psikolojisini bozdu.

Yeri dolmadı

Bu sürece Burak Yılmaz’ın sakatlığının da denk gelmesi tüm planları bozdu. Şimdi diyeceksiniz ki, teknik direktör niye var, alternatif neden yok? Ancak burada bahsettiğiniz oyuncu Burak Yılmaz! Türkiye genelinde bile alternatifi zor bulunan yeri dolması zor olan, 17 gollü bir yıldız. Ve haliyle boşluğunu ne küskün Rodallega ne de 90 dakikaya dayanamayan N’Doye dolduramadı. Ağrılar içinde oynamak zorunda kalan, 4 idmanın 2’sinde ancak takımla çalışabilen Burak, Başakşehir maçında da yakalanana 2 pozisyonun kahramanıydı ama olmadı.

Neden yazıyorum!

Bu dönemdeki bir başka belirleyici de mücadele etmelerine rağmen, Yusuf, Abdülkadir, Sosa ve Olcay’ın skora katkı yapamamasıydı. Bunları yazmamın sebebi, Burak’ın ağrılar içinde oynadığının, alternatifinin olmadığının bilinmesi. Her şeye rağmen enseyi karartmamak lazım. Aytemiz Alanya ve Beşiktaş maçları geri dönüş için tarihi fırsat.

YORUM YAZ