MENÜ

Bu oyuna yakışır

Abone Ol Google News

Trabzonsporlu oyuncular, forma için savaşmanın değerine, her puanın kıymetine inanmış durumdalar. Bunu ilk düdüğü bırakın ısınırken bile anlıyorsunuz. Hüseyin hoca da aynen sahadaki oyuncular kadar heyecanlı, adını yazıp Sosa’nın yanında oynasa şaşırmazsınız. Lakin bir de rakip cephesi var tabi.

Haberin Devamı

Dün ilk 25 dakika son derece kısır döngü içinde geçti, herkes yerini belli etti sadece. Bir sihirli dokunuş lazımdı, onu da hiç sürpriz olmayacak şekilde Sosa yaptı. Usta işi golü sadece tabela değiştirmedi, Paşa’nın dengesini de bozdu. Ardından bireysel güzellikte ama takım olarak atılan 2 gol Trabzonspor’a ligin ikinci yarısında güzel bir başlangıç yaşattı.

Hüseyin hocanın eli transferle biraz daha genişlerse, taraftarın bu ilgisi kötü günde de sürerse Fırtına sonuna kadar eser.

Gecenin sorusu

Takım dün neredeyse ilk kez bu kadar bu kadar az pozisyon verdi. Gelecek takviyeyle Trabzonspor bir sınıf daha atlar mı sizce?

Maçın starı

Kahin değiliz ama bu maçın da yıldızının Sosa olacağı belliydi. Gol atması mucize değil elbette ama Kasımpaşa’nın şifresini açan isim olması değerli. Trabzon mutlaka onunla devam etmeli.

Haberin Devamı

Maçın olayı

Trabzonspor taraftarı mevzuya inanmış durumda. Dünkü maçtaki dolu tribünler ve o tribündekilerin coşkusu, hem Hüseyin hocaya hem de takıma olan inancın bir göstergesiydi adeta.

Kısa mesaj

Hüseyin hocaya kenarda durmak çok yakınmış. Eşofman yerine palto. İyi oyun ve görkemli bir skorla başladı, kredisine kredi ekledi.

YORUM YAZ