MENÜ

Beklenen oyun, beklenen sonuç

Abone Ol Google News

Beklendiği gibi oldu ve Trabzonspor, maça hızlı başladı.

Haberin Devamı

Tam Antalya sahasında oyun kuracakken, Doukara’nın attığı nefis gol Bordo- Mavililer’in tadını tuzunu kaçırdı. Ancak Ünal Karaman’ın öğrencileri, beklenenden çok çabuk toparlandı. Karşılaşmada dakikalar 21’i gösterirken, gelişen ilk organize atakta Olcay’ın pasında Anthony yine golünü attı. Fırsatçı oyuncu hem formda hem de çok ciddi bir gol şansı var ve bu sayede kendisi kadar Trabzonspor’un da işini kolaylaştırıyor.

Hüseyin’in kötü gecesi

Eşitlik golünden sonra oyun üstünlüğü ilk yarıda tamamen Trabzonspor’a geçti demek yanlış olmaz. Her ne kadar savunmada Hüseyin’in formsuz gecesinde zaman zaman olmayacak pozisyonlar verilse de Karadeniz ekibinin bu durum Karadeniz ekibinin rüzgarını dindirmeye yeterli olmadı.

Ekuban seriye devam etti

İkinci yarıya Trabzonspor, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür’ü biraz daha önde kullanarak başladı. Bu da kısa sürede meyvesini verdi. Dakikalar 58’i gösterirken Abdülkadir’in nefis vuruşunda direkten dönen topu, tıpkı Anthony gibi gol şansı yüksek ve formda bir başka isim Ekuban tamamlayarak stattaki atmosferi değiştirdi, 61. dakikaya hayli keyifli girildi.

Haberin Devamı

Bu dakikadan sonra her şey daha kolay oldu, ancak skorun artmasında başrolü Anthony oynadı. Yıkılmıyor, yılmıyor, asla yetinmiyor.

Olcay geceyi 1 gol 1 asist ile tamamlasa da Anthony her açıdan gecenin adamı olmayı sonuna kadar hak etti.

YORUM YAZ