MENÜ

Başkanı dinlerken...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Başkan Sadri Şener ile yaptığımız söyleşinin satır aralarında da önemli mesajlar vardı, akıllarda kalması gereken. Bir kere ‘Trabzonspor dostluğu’ vurgusu hayli kıymetli. Fakat onun değerinin anlaşılması için camianın tam saha pres yapması, o kıymetli dinamikleri kullanması lazım. Her alanda Trabzon camiasının kendini hissettirmesi için şahısları değil kurumu esas alması şart. Bugün Şener olur, yarın gider, ama gelecekler de bilmeli ki bu camia süreklilik varsa güçlü şekilde yoluna devam eder.
Bir başka önemli nokta da taraftarın ilgisizliği ile ilgiliydi.

800 dedi, satılan kombine için. Yazık. Trabzon’da çok bulunmuş biri olarak söylemek isterim ki, kentin en büyük etkinliği Trabzonspor’dur, maçtır. İstanbul ile yarışmanın ve güçlü olmanın yollarından biri de bu tip noktalarda katılımcı olmaktır. O kombineler yıldız aldırmaz, borçları kapatmaz belki ama birlikte kaç yüreğin çarptığının ispatıdır.

Son olarak Trabzonspor’da tüm yükün Başkan’da olduğu da Burak ve transfer sürecinde yine anlaşıldı. Bu yükün paylaşılması lazım. Kampta olmak, maç izlemek, kameralara poz vermek yöneticilik değil. Böyle buhranlı anlarda ‘dinlenecek’ söz söylemek, yükü hafifletmek gerek. Yoksa bırakın idareciyi gazeteciden farkınız kalmaz, yönettiğinizi sandığınız kurumda da isminizi kimse anmaz. Bir küçük tavsiye.

YORUM YAZ