MENÜ

Bambaşka...

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

İlk 7 haftada kötü oynadığı tüm maçları kaybeden, iyi oynarken bile kırılma anlarında çözülüp zayıf rakiplerinden fark yiyen bir Trabzonspor vardı karşımızda. Kaleci Onur dahil her futbolcu sadece psikolojik olarak değil, yeteneklerini sergileme açısından da potansiyelinin çok altındaydı. Ve en önemlisi, çok pozisyon bulduğu karşılaşmalarda bile skor yapamıyordu.

Castillo&Bero’ya rağmen!

Dün gece Galatasaray karşısında her şey farklıydı. Üstelik Castillo ve Bero gibi 2 belirleyici futbolcunun sakatlık sebebiyle oyundan çıkmak zorunda kalmasına rağmen. Önce 3. bölgede rastgele değil, bilinçli işler yaptılar, sonra da o hayati dokunuş geldi N’Doye’dan. Sonrası için Trabzon’un tarzına aşırı kontrol oyunu diyebilirsiniz ama bunu da Galatasaray gibi bir rakibe karşı kusursuz yapmak bile önemli, değerli.

Hatasız savunma...

Onur, rakibin tüm ekstra işlerinde eskisi gibi konsantre ve başarılıydı. Onun dışında savunma hattı da kusursuza yakın oynadı. Dün gece bir kez daha gördük ki, Durica’nın partneri Uğur Demirok’tur. Eren gibi mücadele etmesi zor bir santrfor karşısında müthişti. Sonuçta halen eksiklerine rağmen Trabzon’un aldığı İstanbul galibiyeti takıma hem matematiksel hem de psikolojik çok şey katmıştır.

YORUM YAZ