MENÜ

Artık korkutmuyor!

Abone Ol Google News

Trabzonspor’un kadrosu, rakipleri değişiyor ama özgüveni ve karakteri değişmiyor. Hâl böyle olunca da skor ne olursa olsun Bordo-Mavililer kolay kolay kaybetmiyor, geriye düşse de maçı çeviriyor. Özetle artık Trabzon sevenlerini korkutmuyor.

Haberin Devamı

Elbette bu takım da kaybedecek ama ben öyle zannediyorum ki mücadele etmeyen bir Fırtına’dan hiç bahsetmeyeceğiz.

Malatya ezilmedi

Üstün Trabzon’du ama Sergen Yalçın’ın Yeni Malatyası dakikalar 26’yı gösterirken iki gol birden kaçırdı. Önce Jahovic sonra Fofana karşı karşıya kaçırdı.

Fırtına’nın üstünlük golü izlemeyenler için olmasa da izleyenler adına sürpriz bir isimden geldi. Çünkü o kadar yüksek adamın arasında Sosa’nın ortasına arka direkte o kadar iyi yükseldi ki Abdülkadir Ömür, takımını soyunma odasına önde götürdü.

İkinci yarıda da üstün olan hem oyun hem pozisyon olarak Bordo-Mavililer’di. Oyuna sonradan giren ve giderek formaya ısınan Yusuf Sarı’nın asistinde Pereira’nın vuruşu ağlara buluştuğunda stat derin bir oh çekmişti.

Süreç iyi işliyor

Haberin Devamı

Ancak heyecan uzatmalar daha 7 dakika sürecek diyen Eren oldu. Jahoviç-Sosa mücadelesinde geriye seken topa iyi vuran Yeni Malatyalı oyuncu Trabzonspor’un konsantrasyonunu tekrar en üst seviyeye çıkardı.

Son düdük çaldığında ise Trabzonspor evindeki ikinci galibiyetini almıştı. AEK (2)- Malatya-Fenerbahçe serisinde artık 1 AEK ve Fener kaldı kısa vadede. Biri Avrupa’daki geleceğini, diğeri psikolojisini hayli etkileyecek.

YORUM YAZ