MENÜ

Alternatif olmayınca...

Abone Ol Google News

Trabzonspor kadrosunun en büyük kabusu uzun süredir alternatifsizlik. Dünkü oyunda da aynı durumdan benzer sorunlar yaşandı. İdeal bir 11’i var Bordo-Mavililer’in ama kötü gidişleri durduracak hamle oyuncuları kulübede malesef yok. Giren ile çıkan arasındaki makasın ucu çok açık. Örneğin dün oyun 2-1 giderken bir değişiklik yapabildi Ünal Karaman, oyunun seyrinde etkili oldu.

Haberin Devamı

Ancak elinde 2-3 tane daha sahadakiler ayarında oyuncu bulunsaydı, sanki maç çevrilebilirdi gibi geliyor bana. Buna rağmen oyuna atak ve erken gol için başlayan Trabzonspor istediğini alırken, vasat bir oyun ortaya koyan Konya’nın 2 basit hata neticesinde bulduğu goller Fırtına’nın ayarını bozdu. İkinci yarıda yine üstün taraf olan Karadeniz ekibi, skorda da dengeyi sağlarken, dünün en önemli belirleyicilerinden biri de beklerinin oyuna istenen ölçüde katılamaması ve Yusuf’un durgunluğu oldu. Yine de kaybetmemek ve 3.’lük umutlarını Beşiktaş ile evinde oynayacağı maça bırakmak Trabzonspor adına kötü bir son değil.

Gecenin sorusu

Haberin Devamı

İnsan düşünmeden edemiyor; mevcut kadrosunu koruyacak ve üzerine 4-5 takviye yapacak bir Trabzonspor, gelecek sezon neler yapar?

Maçın starı

Maçta tek başına çok öne çıkan bir isim olmadı. Ancak 2’şer gol yemelerine rağmen 2 takımın kalecileri hiç fena sayılmazdı.

Maçın olayı

VAR sistemi doğru ellerde olduğunda işe yarıyor. Bunu dünkü penaltıda gördük. Demek ki sorun sistemden ziyade

Kısa mesaj

Bugünkü Beşiktaş maçının sonucu ne olursa olsun gelecek haftaki Trabzonspor-Beşiktaş karşılaşmasının çok eğlenceli geçeceği kesin.

YORUM YAZ