MENÜ

Usta işi basın toplantısı

Abone Ol Google News
Haberin Devamı

Avcı’nın sözleri gösterdi ki geçen sezon Beşiktaş’la girip kaybettiği yarıştan ders almış. Başakşehir’in hocası “Lideriz, keyfini çıkaracağız. Bu maç final değil” diyerek hem takımını stresten uzaklaştırdı, hem de iddialı olan rakibini daha da ateşlememiş oldu.

Liderin teknik patronu dün basının karşısına çıktı, kritik Galatasaray deplasmanı öncesi açıklamalar yaptı. Herkes Abdullah Avcı’dan iddialı ve takımının özgüvenini orta koyan sözler bekliyordu fakat tecrübeli hoca çok farklı bir strateji izledi. Tansiyonu artırmak yerine, “Ligin lideriyiz, keyfini çıkaracağız. Bu karşılaşmaya, hafta sonuna bir kaygı, bir baskı bir final gibi bakmıyorum” dedi Avcı. Aslında iyi düşününce, bu açıklamalarıyla doğru olanı da yaptı. Belli ki geçen sezon Beşiktaş ile girdiği şampiyonluk yarışından önemli dersler çıkarmıştı. Abdullah hoca basın toplantısındaki temkinli tavrıyla hem oyuncularını strese sokmamış oldu hem de kazanmaktan başka çaresi olmayan Galatasaray’ı iddialı sözlerle daha da ateşlemedi.

Hakem tuzağına düşmedi

Türk Telekom Stadı’nda kendilerini bekleyen 52 bin kişi için “Çok güzel bir atmosfer olacak” yorumunu yapan Avcı, “Hakemler tarafından kollanıyor musunuz?” sorusunda dahi tuzağa düşmedi, hiç gerilmeyip, gülerek cevabını verdi. Sonuç olarak başından sonuna kadar usta işi bir basın toplantısı düzenleyen Başakşehir’in hocası, şampiyonluğun kaderini belirleyecek maç öncesi saha dışında 1-0 öne geçti.

YORUM YAZ