MENÜ

Skor tamam ama...

Abone Ol Google News

Galatasaray maçının ilk yarısındaki temposuz oyun, Kasımpaşa karşısında da aynen devam etti. Derbiden farklı sadece sol bekte Denswil’i görevlendiren Abdullah Avcı, sağ önde Abdülkadir Ömür ile başlayarak ‘senden vazgeçmeyeceğim’ mesajını verir gibiydi. Geçen hafta 39. dakikada Abdülkadir’i kenara aldığı için hocayı eleştirenler, ‘taraftarın önüne atıyor’ diyenler, dün genç oyuncuyu 11’de görünce ne düşünmüşlerdir acaba! O Abdülkadir, ilk yarıda Trabzonspor’un ender iyi oyuncularından biriydi. Biraz da Hamsik ona eşlik etti. Ancak özellikle Cornelius’un yavaşlığı ve aldığı her topta çevre kontrolü yapmadan geriye oynaması, Bordo-Mavililer’in oyunu rakip yarı sahaya yıkmasını engelledi. Nwakaeme ise 32 ve 34. dakikalarda attığı iki şutla kaleyi yoklasa da, genel görüntüsünden çok uzaktı.

Haberin Devamı

6 numarasız oyun

İkinci yarıda ilk hamle Berat’ın yerine Parmak’ın girmesiyle oldu. Ancak Abdulkadir, neredeyse 1 dakika sonra sakatlandı. Sakatlıktan çıkan Dorukhan’ı ısınmaya gönderen Avcı, mecburen Yusuf Sarı’yı soktu ve Trabzonspor 6 numarasız bir sisteme döndü. 53’te ise merkezden ilk kez bu kadar hızlı çıkan Bordo-Mavililer, Nwakaeme’nin pasında Bakasetas’ın ceza sahası dışından attığı golle öne geçti: 0-1. Yunan yıldız, 2 dakika sonra bir kez daha gole yaklaştı. Aynı pozisyonda iki kez şut imkanı yakaladı ama kaleci Ertuğrul başarılıydı. 72’de Abdülkadir Ömür sağdan çok iyi geldi, şutunda Ertuğrul yine izin vermedi.

Haberin Devamı

Gervinho hız getirdi

81’de Eysseric ile Kasımpaşa kaleyi yokladı, devamında Gervinho’nun güzel ara pasında Ömür bir kez daha gole yaklaştı. Fildişi yıldız oyuna girdikten sonra önemli tehlikeler yaratırken, mevcut hücum planının işlemesi için olmaz olmazsa olduğunu da gösterdi. 1-0’lık skorun etkisiyle son bölümler biraz stresli geçse de, Trabzonspor İstanbul’da istediğini aldı. Skor tamam, ancak oyun olarak hala giderilmesi gereken çok ciddi defolar var.

YORUM YAZ