MENÜ

Sevinen yok

Abone Ol Google News

Kadro potansiyellerine ve ekonomik rahatlıklarına bakıldığında, fırsat sezonunun ilk yarısını çok daha üst sıralarda bitirebilecek iki takım karşılaştı... Son 3 maçından 7 puan çıkartan Gaziantep, Malatyaspor önünde maça iyi başlayan taraftı. Top rakibe geçtiğinde, hep 2-3 adamla basan, orta alanı diri tutan Kırmızı-Siyahlılar, istediği golü de buldu.

Haberin Devamı

Güray’dan gereksiz hamle

Mustafa Akbaş’ın kısa düşen geri pasında Kayode, Farnolle’den sıyrılıp ağları havalandırdı. Bu golden 7 dakika sonra 28’de Kenan Özer hızlı hücum fırsatı yakaladı ancak kötü bir vuruş yaptı. İkinci yarı, ev sahibi için şokla başladı. Güray Vural, gereksiz bir hareket sonrası ikinci sarıyı görüp atıldı. Malatyaspor 10 kişi kalan rakibi karşısında hemen 1 fazla olmanın etkisini göstermişti ki, hakem Barış Şimşek durumu eşitledi! Şimşek, gerilen oyunda rakibine hafif müdahalesi olan Jahovic’e yanlış bir kararla kırmızı gösterdi. Ancak bu bile Malatyaspor’un hızını kesmedi.

Malatya galibiyeti kaçırdı

Skoru çevirmek için her şeyi yapan Malatya, oyunu rakip sahaya yıktıktan sonra sağdan soldan üst üste tehlikeler yarattı. 78’de günün yıldızı Bifouma, ceza sahası dışından net bir vuruşla skoru 1-1 yaptı. 82’de bir kez daha Bifouma gole yaklaşırken, 85’te Sakıb karşı karşıyayı kaçırdı. İlk yarısını Gaziantep’in, ikinci devresini ise Malatya’nın üstün oynadığı maçta taraflar birer puan alırken, iki takım oyuncularında da son düdüğün ardından mutsuz bir görüntü vardı.

Haberin Devamı
YORUM YAZ