MENÜ

Şampiyonluk provası

Abone Ol Google News

2 yıl sonra Akyazı'da ilk kez taraftara açılan idman müthiş anlara sahne oldu. 20 bin taraftar meşalelerle görsel şölene imza atarken, Medical Park Stadı 'şampiyon' tezahüratlarıyla inledi.

Haberin Devamı

Taraftarın hayali gerçek oldu, sevenler buluştu... Teknik direktör Abdullah Avcı döneminde ilk kez statta bir idman Bordo-Mavili futbolseverlere açılırken, sabah saatlerinde kent meydanında başlayan coşku, Akyazı'da tavan yaptı. İlk olarak Başkan Ahmet Ağaoğlu'nu tribüne çağırıp, üçlü çektiren taraftarlar, takım sahaya çıktığında ise tüm meşaleleri art arda yaktı, inanılmaz görüntüler ortaya çıktı. Yaklaşık 20 bin Trabzonlu Akyazı'da adeta maç havası yaratırken, antrenman boyunca tribünler 'Şampiyon Trabzon' tezahüratlarıyla inledi.

O babanın sözleri...

Futbolculara da sırayla üçlü çektiren taraftarlar, en büyük ilgiyi ise teknik direktör Abdullah Avcı'ya gösterdi. 38 yıllık hasreti bitirmeye hazırlanan tecrübeli hocayı adeta bağrına basan taraftarlar, idmanın başından sonuna kadar onun için tezahüratlar yaptı. Antrenmanın bitiminde kucağındaki oğluyla birlikte hocayla fotoğraf çektiren taraftarın sözleri ise milyonlarca Trabzonlu'nun duygularının tercümesiydi: "Ben 38 senedir göremedim, oğlum 4 yaşında bu mutluluğa tanık olacak. Ona bunu sen yaşattın hocam. Allah senden razı olsun"

Haberin Devamı

Bu sadece fragman

Kısacası Trabzon, tarihi şampiyonluk öncesi dün unutulmaz günlerinden birini yaşadı. Ancak bunlar sadece fragmandı. Esas şov bugün olacak. Antalyaspor maçında puan alınması halinde 41 bin taraftar Akyazı'da, yüzbinlerce kişi Trabzon'un sokaklarında kutlamayı yapacak. Hatta bu coşku dalga dalga diğer 80 ile ve Avrupa'nın pek çok şehrine yayılacak.

YORUM YAZ