MENÜ

Orta saha değişince...

Abone Ol Google News

Merkezde Siopis-Hamsik-Bakasetas üçlüsüyle geçen sezonki plana döndü Abdullah Avcı... Belli bir oyun alışkanlığı ve pratiği olan bu orta üçlü, ilk yarıda takımın oldukça derli toplu görünmesini sağladı. Özellikle Hamsik’in pas organizatörlüğünde rahatlayan Trabzonspor’da, kanatlar da kıpırdanınca beklenen oyundan kesitler sunuldu. 16. dakikada Trezeguet’nin müthiş şutuyla ilk tehlikeyi yaratan Bordo-Mavililer, Mısırlı yıldızın asistinde Hamsik’le golü buldu. Sonrasında farkı artırabilecek fırsatlarda Maxi Gomez-Djaniny ikilisi ya yavaş kaldı ya da yanlış tercihler yaptı. 33’te Uğurcan’ın güzel kurtarışı ilk yarıda akılda kalan anlardandı...

Haberin Devamı

Maçın adamı Trezeguet

Temaslı oyunda zorlanan Gomez’i 60’ta çıkartan Avcı, sakatlıktan yeni kurtulan Hamsik’i de idareli kullanmak adına bu dakikada kenara aldı. Djaniny ileri uca kayarken, Bardhi merkeze, Abdülkadir Ömür sağ kenara geçti. 63’te Kangwa’nın atılmasıyla Kızılyıldız 10 kişi kaldıktan sonra maçın hikayesi tamamen Trabzonspor’un istediği gibi ilerledi. 68’de baskıyla kazanılan topta Bakasetas araya bıraktı, Trezeguet çok sert bir vuruşla ikiyi attı.

Haberin Devamı

Devamında farkı daha da yükseltme fırsatlarını kolay harcayan BordoMavililer, 89’da yediği golle maçı biraz strese soksa da kazanmasını bildi ve gruptaki rakiplerine ‘bu yarışta biz de varız’ mesajını gönderdi.

YORUM YAZ