MENÜ

Olmayınca olmuyor

Abone Ol Google News

Nwakaeme’nin yokluğuna Hamsik de eklenince, Trabzonspor için maçın zor olacağı belliydi. Ancak ilk yarıda bu kadar kısır bir futbolu kimse beklemiyordu. Visca ve Bakasetas’ın denemeleri vardı ancak Bordo-Mavililer isabetli şut atamadan devreyi tamamladı. Abdülkadir Ömür’ün sakatlanıp çıkması elbette planları aksattı. Bir diğer önemli karar da Hüseyin Türkmen’in 32. dakikada kenara alınması ve çıkarken gösterdiği tepkiydi. Arkadaşlarının desteğine, tribünlerin alkışlamasına rağmen Hüseyin, direkt soyunma odasına gitti. Evet Hüseyin pas hataları yapıyordu ancak bana kalırsa kenara alınmasının sebebi, çok erken gördüğü sarı karttı. Herhalde Trabzonspor’un teknik ekibi, Hüseyin’in erken atılmasının önüne geçmek istedi.

Haberin Devamı

Eski dostlar yıldızlaştı

İkinci devrede Trabzonspor baskıyı artırdı, daha çok denemeye ve üretmeye başladı. Fakat Giresunspor, önemli eksiklerine rağmen doğru oyun planını, Umut Nayir’in golüyle taçlandırdı. Trabzonspor’un sezon başında Giresun’a kiralık gönderdiği Flavio’nun goldeki ön asisti bir yana, maç boyunca gösterdiği mücadele kusursuza yakındı. Aynı şekilde bir diğer Trabzonlu oyuncu Diabate de dün çok akıllı oynadı.

Haberin Devamı

Yok artık Okan!

Golün ardından tribünler sessizliğe büründü, ta ki Cornelius durumu eşitleyene kadar... Peres, haftalardır kendisinden beklenen kenar ortasını yaptı, Kuzey’in yeni kralı da şık bir kafa vuruşuyla topu ağlara yolladı. Bu dakikadan sonra maç Trabzonsporlu oyuncular ile Okan Kocuk arasında geçti. Bordo-Mavililer zorladı, Okan kurtardıkça kurtardı. Giresunspor’un kalecisi, Bakasetas’ın tekrarlanan 2 penaltısınında da gole izin vermezken, sezonun en sıradışı maçlarından birini çıkardı.

YORUM YAZ