MENÜ

Kayseri'yi Hatay da yıktı!

Abone Ol Google News

Sivas ve Rize yenilgileri sonrası hocası Bayram Bektaş’ı gönderen Kayserispor, kötü gidişi durduramadı. Hatayspor, Diouf’un tek golüyle kazanırken, 2 maç eksiğine rağmen puanını 11’e çıkardı.

Haberin Devamı

Hücum opsiyonları üretmekte sorun çekmeyen iki takımın net sıkıntısı; kalite eksikliğiydi. Bir de buna her iki kalecinin performansı eklenince, ilk yarıda gol sesi gelmedi. Ligde yüzde 75’in üstünde başarılı kurtarış yapan 7 file bekçisinden 2’si olan Lung ve Munir, takımları adına yine fark yarattı. Bu dengeyi bozabilecek tek şey; ya bireysel bir hata ya da taraflardan birinin 10 kişi kalmasaydı... Öyle oldu. Kayserispor’un en yetenekli ayağı Henrique, 54. dakikada ikinci sarıdan atıldı. Sonrasında Hatayspor, rakip sahada daha çok boşluk yakaladı ve dünkü maça kadar ligin en az orta yapan takımı olmasına rağmen sol taraftan Mesut’un ortasında, Diouf’la golü buldu: 0-1. Eksik Kayserispor devamında mecburen riskler aldı. Ancak bir türlü organize atak yaratamadı. Burada Alibec’e ayrı parantez açmak gerek... Sumudica’nın Gaziantep’e getirmek için haftalarca uğraştığı hatta yönetimi dahi karşısına aldığı vatandaşı, dün çok etkisizdi. Kvrzic’e yarattığı pozisyon dışında pek birşeyini göremediğimiz Rumen forvet, üstüne üstlük duran topları kullanmaya da çok hevesliydi!

Haberin Devamı

Bu kadar gol kaçmaz!

Hatayspor ise özellikle son 20 dakikalık bölümde arkayı boş bırakan Kayserispor karşısında bazen bencillik, bazen de şanssızlık eseri net fırsatları harcadı. Farkı kaçırdı. Kayserispor yakaladığı frikiklerden birini gole çevirse, futbolun ‘atamayana atarlar’ kuralı devrede olacaktı!

YORUM YAZ