MENÜ

İş hocalarda bitiyor

Abone Ol Google News

Başakşehir, Okan Buruk’la değişen oyun ve oyuncu yapısına rağmen ligin en oturmuş takımı görünümünü verdi hep. Son Sivas maçında bile hatasıza yakın bir oyun ortaya koymaları bunun en net göstergesi. Yani bireysel hataya zorlanan oyun tarzları dışında kalesini doğru savunan bir takımdan bahsediyoruz. Bu yüzden Beşiktaş’ın bu akşam en fazla ihtiyacı olduğu anlayış; uzun süreli baskılarla birlikte Caner Erkin’in ceza sahasına yapacağı gelişi güzel ortalarla oluşturulacak kaotik hücumlar. Aksi takdirde rakibine karşı son 8 maçında yalnızca 1 tanesini kazanabilmiş Beşiktaş’ın istediğini alabilmesi oldukça zor.

Haberin Devamı

İş hocalarda bitiyor

5 haftadır 6 gole katkı yapan Demba Ba, son 7 Beşiktaş maçını 5 asistle geçen Visca gibi bireysel performanslar kadar Sivas’ta yaşanan kayıp sonrası yarışa tutunmak adına kader maçına çıkacak olan Başakşehir takımının arzusunun önüne geçmek, Sergen Yalçın için en büyük sınav. Kağıt üzerinde bizi bekleyen keyifli maçın sahaya yansıması tamamen hocaların ortaya koyacakları taktik akıldan geçiyor.

Haberin Devamı

Kim öne çıkar?

Anadolu takımlarına karşı önlenemez bir silah olan Visca’nın kader maçında yapacakları kadar yapmayacakları da gecenin belirleyicisi olacak. Ligde 87 maçtır kaçırmadan oynayan Visca, 28 gol gol attı 37 asist yaptı.

Kısa mesaj

Büyük takımlara karşı vasat altı takımlarla oynattığı futbol sayesinde Beşiktaş hedefine kavuşa Sergen Yalçın, daha önce hiç yenilmediği Okan Buruk’u alt etmek zorunda. İspat maçı.

YORUM YAZ